« Hi-tech
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
SJAJNO!

Naucime.net daje znanje za pet

Profesionalni tim koji stoji iza portala naglasak stavlja na kvalitetu predavanja i video materijala koji su svi u HD kvaliteti

Instrukcije po cijeni koja obara s nogu
Instrukcije po cijeni koja obara s nogu (naucime.net)
Više o

instrukcije

,

naucime.net

,

online instrukcije

Edukacijski web servis www.naucime.net putem video predavanja učenicima i studentima omogućuje da iz udobnosti vlastitog doma uče i vježbaju zadatke iz matematike, dok su fizika i kemija u pripremi. 

Profesionalni tim koji stoji iza portala naglasak stavlja na kvalitetu predavanja i video materijala koji su svi u HD kvaliteti, koncipirani na način da ne traju dulje od desetak minuta.

Zadacima su obuhvaćeni sedmi i osmi razred osnovne škole, svi razredi srednje škole (prema gimnazijskom programu) te fakulteti, a u pripremi su zadaci za državnu maturu te sustav testiranja i nagrađivanja kojim dodatno želimo učenike motivirati na učenje. 

Od ostalih funkcija vrijedi istaknuti mogućnost interakcije s profesorima putem Skypea koji je integriran u samu stranicu.

Odličan projekt, inspiriran svjetski poznatom Khan Academy, uskoro će zaživjeti sa svim funkcionalnostima.

Jednostavna ideja - 149 kuna godišnje pretplate omogućit će vašem djetetu instrukcije iz predmeta koji su obično problematični u školi, a i vi možete pratiti što rade. Sjajno!

19.12.2012. 05:47:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh