« Zagreb
objavljeno prije 14 godina
DELICIJE

Natura Croatica poziva na Dane hrvatskih proizvoda

Dođite na organizirane degustacije hrvatskih delicija u Skalinskoj 2a u Zagrebu od 14. do 19. lipnja

(Natura Croatica)
Više o

zagreb-info

,

Natura Croatica

,

internet blokada

,

Radovan Devlić

Povodom otvaranja nove prodavaonice hrvatskih autohtonih proizvoda u srcu Zagreba, Natura Croatica vas poziva na organizirane degustacije hrvatskih delicija u Skalinskoj 2a! Program će potrajati punih šest dana, od 14. do 19. lipnja 2010. kada ćete moći razigrati nepce upečatljivim proizvodima iz cijele Lijepe Naše!

Za one koje ne znaju, trgovina "NATURA CROATICA" otvorena je u siječnju 2005. godine, kao prva trgovina u Hrvatskoj koja se bavi maloprodajom i veleprodajom isključivo prirodnih hrvatskih proizvoda.

Želja vlasnika je bila popularizirati prirodne hrvatske proizvode osiguravajući im pripadajuće mjesto na tržištu, kako se zastupljenost istih ne bi ograničila na prodaju po sajmovima. Tako su proizvođači dobili poticaj na legalizaciju proizvodnje i ulaganje u vizualni identitet proizvoda s ciljem stavranja upečatljivog brenda. 

U trgovinama Nature Croatice, u Preradovićevoj 8 i Skalinskoj 2a u Zagrebu, možete pronaći više od tisuću autohtonih gastroenoloških suvenira iz svih krajeva Lijepe naše. Natura Croatica okuplja male proizvođače prirodnih proizvoda od Nuštra pa sve do Dubrovnika. 

Dani hrvatskih proizvoda traju od 14-19. lipnja od 9 do 21 sat.

  • 14.06. - Dan marmelada 
  • 15.06. - Dan maslina
  • 16.06. - Dan rakija
  • 17.06. - Dan čokolada
  • 18.06. - Dan tartufa
  • 19.06. - Dan slastica

 

Više informacija na: www.naturacroatica.hr

04.06.2010. 10:26:26
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh