« Glazba
objavljeno prije 11 godina
INMUSIC 2013

Natječaj za demo bendove „INmusic i 24sata Demo Top 3“

Prijave se putem internetske stranice INmusic festivala primaju od ponedjeljka 27. svibnja do četvrtka 30. svibnja u podne

Imate demo band i svirali bi na INmusicu?
Imate demo band i svirali bi na INmusicu? (INmusic)
Više o

lineup

,

INmusic 2013

,

demo top 3

Nakon što su putem glazbenih natječaja svoj nastup na ovogodišnjem INmusic festivalu izborila dva sjajna benda Achromatic Attic iz Hrvatske te Roger The Mascot iz Velike Britanije, došao je red na odmjeravanje snaga demo izvođača. Najveći hrvatski open air festival i medijski pokrovitelj festivala 24sata putem natječaja „INmusic i 24sata Demo Top 3" pružit će priliku trima demo izvođačima da nastupe na jednoj od festivalskih pozornica u sklopu INmusic kulturne platforme koja obuhvaća suvremenu glazbenu, likovnu i kazališno-filmsku scenu.

Prijave se putem internetske stranice INmusic festivala primaju od ponedjeljka 27. svibnja do četvrtka 30. svibnja u podne. Ocjenjivački sud INmusic festivala odabrat će zatim do 30 finalista, a glasovanje za finaliste će od 1. do 6. lipnja (uključujući 6. lipnja) biti moguće na internetskoj stranici 24sata.hr.

Imena pobjednika bit će objavljena u petak 7. lipnja. Uvjete natječaja svi zainteresirani mogu pronaći na internetskoj stranici INmusic festivala, a za prijavu je potrebno poslati kratku biografiju, fotografiju, link s pjesmom koja se prijavljuje na natječaj te podatke za kontakt.

Podsjetimo, INmusic festival održava se od 24. do 26. lipnja, a svoj su nastup dosad potvrdili Arctic Monkeys, Iggy And The Stooges, Basement Jaxx, Bloc Party, Editors, NOFX, Airbourne, S.A.R.S., Dža ili Bu, Atheist Rap, Frenkie, Stealing Sheep i mnogi drugi. Ulaznice za INmusic festival dostupne su već od 349 kuna jer poseban popust od 50 kuna na važeću cijenu ulaznice nudi Ožujsko pivo kao generalni pokrovitelj festivala.

Popust se može osvojiti putem raznih nagradnih igara i akcija, a ako naručite Žuju na jednoj od lokacija u Zagrebu, Rijeci, Čakovcu ili Splitu možete osvojiti voucher za ostvarivanje popusta i druge nagrade (popis lokacija dostupan je na internetskoj stranici INmusic festivala). U

prodaji su i jednodnevne ulaznice po promotivnoj cijeni od 250 kuna. Mogu se nabaviti isključivo online putem sustava Entrio, a po navedenoj su cijeni dostupne do 17. lipnja. Nakon toga će im cijena porasti na 290 kuna.

27.05.2013. 15:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh