« Kultura
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
IZLOŽBE

Natječaj Galerije Modulor za izlaganje u 2013.

Želite li izlagati u Galeriji Modulor sljedeće godine, vrijeme je da se javite na natječaj

I vaši radovi mogu biti izloženi
I vaši radovi mogu biti izloženi (Cekate)
Više o

natječaj

,

Cekate

,

galerija Modulor

Galerija Modulor specijalizirana je galerija za prezentaciju, valorizaciju i revalorizaciju arhitektonsko - urbanističkih i dizajnerskih projekata, izvedbi i autora. Odlukom Umjetničkog savjeta ULUPUH-a uvrštena je na ULUPUH-ov prijedlog popisa priznatih izložbenih prostora za Hrvatsku zajednicu samostalnih umjetnika.

Osim izložbi iz područja arhitekture galerija nastoji proširiti djelatnost omogućujući izlaganje i fotografima. Većina izložbi koja se izlaže u Moduloru financirana je od strane Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport, a zadnjih godina i od Ministarstva kulture RH.

Prostor od 80m2 s kojim galerija raspolaže je multifunkcionalan i prolazan, što uvjetuje i programski sadržaj. Većina se radova stoga prezentira na panoima koji su opremljeni sa 12 kompleta pleksiglasa formata 80 x 100 cm.

Za ostale tehničke uvjete potrebno je raspitati se putem e-mail adrese.

Detaljnije informacije mogu se dobiti na tel. 3024-247 i na mail adresu: modulor@cekate.hr, a prijave se mogu donijeti osobno ili poslati poštom do 15. lipnja 2012. godine.

Prijava treba sadržavati:

- zamolbu za izlaganjem u 2013. godini,
- životopis autora ili nosioca koncepcije izložbe,
- koncept izlaganja,
- popratnu dokumentaciju (katalozi, fotografije, ostalo)

Savjet Galerije u sastavu:

Ljubomir Miščević, Tomislav Premerl, Branka Hlevnjak, Saša Martinović Kunović - selekcionira sve pristigle prijave (do 15. 6. 2012. godine) tijekom prve polovice mjeseca srpnja;

Prihvaćene prijedloge godišnjeg programa Galerija prijavljuje na natječaj Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport, te Ministarstva kulture RH (u srpnju).

Rezultati natječaja poznati su početkom 2013. godine (obično u ožujku).

Fotografije prostora Galerije mogu se pogledati na stranici www.cekate.hr

02.05.2012. 14:17:28
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh