« Knjiga
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
POTRESNA PRIČA

Natascha Kampusch objavljuje autobiografiju "3096 dana"

22-godišnja Natascha Kampusch opisuje patnje koje je proživljavala tijekom osam godina zatočeništva u podrumu Wolfganga Priklopila

Natascha Kampusch 3096 dana autobiografija
Natascha Kampusch 3096 dana autobiografija (Getty Images)
Više o

Natascha Kampusch

,

27. ožujka

,

prerađeno meso

Natascha Kampusch, žrtva otmice koja je osam godina provela u zatočeništvu, u srijedu će objaviti autobiografiju pod naslovom "3096 dana".

Dvadesetdvogodišnja Austrijanka u knjizi detaljno opisuje patnje koje je proživljavala i psihološku strategiju koju je morala primijeniti kako bi preživjela zatočeništvo u podrumu Wolfganga Priklopila.

Slučaj Kampusch zaokupljao je austrijsku javnost od njezina bijega u kolovozu 2006., a mediji i samozvani stručnjaci nagađali su ima li još krivaca za njezinu otmicu te o mogućoj upletenosti njezine majke.

>> Dogodilo se na današnji dan - 23. kolovoza

U razgovoru za njemačku agenciju dpa uoči objave knjige, Kampusch je naglasila da želi preuzeti kontrolu nad svojom pričom, rekavši kako je bila toliko strašna da joj nikakva uljepšavanja nisu potrebna.

Četiri godine nakon bijega od Priklopila koji je nakon toga počinio samoubojstvo, Natascha Kampusch, kako je rekla, još se bori za punu psihološku slobodu. (hina/metro-portal)

06.09.2010. 13:39:45
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh