« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
NAJAVE

Natali Dizdar u svibnju zatvara sezonu velikih koncerata u klubu Sax!

Zagrebačka publika, Natali Dizdar i klub Sax! imaju poseban odnos što dokazuje veliki interes i rasprodani koncert koji je pjevačica održala početkom prosinca prošle godine

Natali Dizdar 8. svibnja u SAX!-u
Natali Dizdar 8. svibnja u SAX!-u (Mario Pavlović/Maxim Hrvatska)
Više o

Natali Dizdar

,

klub SAX

Poznata pjevačica ponovno će nastupiti na pozornici Sax-a, a zagrebačka publika imat će priliku prvi put uživo čuti novi singl ''Iluzionist''.

Natali Dizdar je tijekom deset godina karijere izdala dva studijska albuma "Natali Dizdar" i "Pronađi put" te live album i DVD iz Zagrebačkog kazališta mladih. Dobitnica je prestižnih nagrada kao što su Porin, Zlatna kugla, Večernjakova ruža i Davorin. Surađivala je s eminentnim hrvatskim glazbenicima uključujući Arsena Dedića, autora velikog hita 'Zamijenit ću te gorim', Dina Šarana, Darka Rundeka, Boška Petrovića, Coca Mosquita, glazbenog producenta svih albuma izdanih u matičnoj kući Agapa.

Uz pratnju vrsnih glazbenika, Natali Dizdar zatvorit će bogatu sezonu velikih koncerata u klubu Sax! 8. svibnja, a repertoar je odabran po uzoru na njene rasprodane prošlogodišnje koncerte. Natali će izvesti pjesme s dva studijska albuma i live-a ZKM-a, a publika u Zagrebu će imati priliku uživo čuti i najnoviji singl ove vrhunske glazbenice.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni kluba Sax! po cijeni od 70 kuna u pretprodaji i 90 kuna na dan koncerta. 

13.04.2015. 16:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh