« Glazba
objavljeno prije 8 mjeseci i 13 dana
NAJAVE

Natali Dizdar priprema intimni koncert u Vintage Industrialu za Valentinovo

Iznimnim talentom, a sada već i velikim iskustvom, sjajna glazbenica predstavit će svoj opus ljubavnih balada, ovaj put nešto malo intimnije

Natali Dizdar za Dan zaljubljenih
Natali Dizdar za Dan zaljubljenih (Vintage Industrial)
Više o

Vintage Industrial Bar

,

Natali Dizdar

,

koncert

,

Valentinovo

Nakon odlične koncertne 2018. godine, a zbog interesa fanova za novim koncertom, Natali Dizdar vraća se u Zagreb na svoje prvo koncertno Valentinovo u intimnijoj atmosferi Vintage Industriala. Vidimo se na Dan zaljubljenih - 14. veljače.

Karte: 80/100kn - USKORO U PRODAJI

Iznimnim talentom, a sada već i velikim iskustvom, sjajna glazbenica predstavit će svoj opus ljubavnih balada, ovaj put nešto malo intimnije, u proširenom sastavu svog benda, povodom Valentinova u VIB-u.

Prelijepa Natali u svom dugogodišnjem radu zauzela je visoko pozicionirano mjesto na glazbenoj sceni u Hrvatskoj i šire, te je u proteklih 15-tak godina postala vlasnica četiri albuma i pregršt glazbenih nagrada. Mnogobrojni hitovi, poput: 'Ne daj, 'Zamijenit ću te gorim', 'Grijeh', 'Stranac', 'Stop', 'Nećeš me, zar ne', i drugi obilježili su njen glazbeni put, a kontinuirana prisutnost u radijskom eteru i sceni samo je velika potvrda koliko je truda, timskog rada, talenta, znanja i vremena bilo potrebno za dobiti jedno tako veliko povjerenje.

Povedi svoju bolju polovicu ili ju dođi pronaći na Valentinovo s Natali 14. veljače u Vintage Industrialu.

10.01.2019. 13:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh