« Iza ogledala
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
WTF?!

NASA snimila svemirske meduze

Kako se polako otkrivaju arhive i digitaliziraju slike s Apollo misija, sve više čudnovatih snimki dolazi na svjetlo dana

Svemirska krava, svemirski brod ili led na prozoru?
Svemirska krava, svemirski brod ili led na prozoru? (NASA/Apollo 8)
Više o

NLO

,

izvanzemaljci

,

fotografije

,

teorije zavjere

,

svemirska bića

,

tamna strana Mjeseca

,

Apollo 8

,

misija Apollo

,

svemirska meduza

Apollo misije apsolutni su vladari među čudnovatim fotografijama koje su donijele sa sobom, a koje polako izlaze na svjetlo dana kako se digitalizira arhiva.

Jedan od najboljih primjera su i ove dvije fotografije koje su snimljene vjerojatno na putu prema Zemlji s Mjeseca, a prikazuju ... bome, nemamo pojma što bi to moglo biti.

Fotografije su s misije Apollo 8, prve koja je ušla u orbitu oko Mjeseca i vidjela famoznu tamnu stranu. Što su tamo snimili, još se ne zna pouzdano, no videa na tu temo ima mali milijun.

Osim što su bili prvi ljudi koji su vidjeli tamnu stranu Mjeseca, snimili su i jednu od najviše objavljivanih fotografija Zemlje iz svemira u povijesti. Ta je fotka obišla cijeli svijet i postala jedan od simbola osvajanja svemira.

Najpoznatija fotka Zemlje iz svemira - Apollo 8

Frank Borman i ekipa letjeli su svemirom šest dana i vjerojatno su unucima ispričali stvarno zanimljive priče o tome što su vidjeli i snimili na putu prema Mjesecu, na tamnoj strani i pri povratku.

Jesu li ispričali i priču koja se veže na ove fotke, ne znamo, no, onako iskreno, ovo nama izgleda kao svemirsko biće koje bi, s jedne strane, moglo daleko nadići sve što smo ikada vidjeli.

S druge strane, možda se radi o svemirskom biću koje je ekvivalent galaktičke krave ili ovce, a može biti i organski svemirski brod. Naravno, skeptici će reći da se radi o ledu s vanjske strane orbitera. Mi ćemo ipak ostaviti vama na volju da odlučite o čemu se radi. 

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. 

 

24.11.2012. 18:12:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh