« Fun
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
Kreativne metode

Napušio mačku kako bi je smirio

Muškarac koji je ugurao mačku u specijalno izrađeni bong priznao je kako je to radio i inače te da je cijeli proces imao svrhu smirivanja nemirne životinje

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)
Više o

mačka

,

marihuana

Area Schomaker iz Lincona, SAD, tvrdi da mu namjera nije bila mučenje 6-mjesečne mačke Shadow. Policija koja je odgovorila na anonimnu dojavu pronašla je 20-godišnjeg Schomakera kako puši marihuanu uz pomoć ovećeg bonga ručne izrade u koju je bila ugurana i mačka. Čeka ga kazna za okrutnost prema životinji.

Njegova djevojka također je kažnjena jer ga nije pokušala zaustaviti u toj namjeri. Branila se tvrdnjom kako je mačku zapravo prihvatila od prijateljice koja ju je zlostavljala.

Schomaker je objasnio da je mačka stalno bila nemirna, te ih je pokušavala ugristi i ogrepsti, a nisu je željeli smirivati polijevanjem vode. Također je nisu željeli poslati ni u azil za životinje zbog straha da je ne uspavaju.

I tako je odlučio smiriti mačku uz pomoć bonga i marihuane, jer je čuo savjete kako je ta metoda vrlo funkcionalna. ˝Siguran sam da ovo nije prvi ovakav slučaj. Jedino sam ja prvi kojeg su uhvatili˝ izjavio je Schomaker te dodao kako je životinju tri puta stavio u bong što ju je naposljetku smirilo. ˝Svaki put kad bismo je izvadili samo bi ležala na podu i čistila se. U biti je izgledala poput napušene osobe.˝

Bong je bio izrađen od gumenog crijeva i kutije od pleksiglasa, koja je na vrhu bila zatvorena samoljepljivom trakom. Schomaker je izjavio kako je bong bio konstruiran na način da se mačka ne uguši u dimu. Dodao je da je naučio lekciju iz svega ovoga te da više neće ponoviti svoje greške.

28.09.2009. 14:46:27
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh