« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
SAVJETI

Napitci za dobro jutro koji tope kilograme

Svi znamo za priču o čaši vode s limunom odmah nakon buđenja koja bi nam trebala pomoći rastopiti višak kilograma, no ima i boljih stvari ...

Ni dijete, ni vježbanja ... a kilogrami idu dolje!
Ni dijete, ni vježbanja ... a kilogrami idu dolje! (Arhiva)
Više o

kava

,

voda

,

zeleni čaj

,

voda s limunom

Metabolizam trebamo ubrzati ako želimo rastopiti višak kilograma, savjetuju svi stručnjaci svjesni činjenice da prehrambene navike često najviše štete rade upravo njemu, usporavajući ga svojim pogrešnim pristupom.

Voda s limunom natašte recept je koji se već godinama širi internetom kao najbolje rješenje za probleme s viškom kilograma, no ako ćemo se opet okrenuti stručnim mišljenjima, dobit ćemo još kvalitetnih ideja.

Tako je, primjerice, kava izuzentno učinkovita prije vježbanja, jer će vam dati dodatnu izdržljivost i omogućiti vam da napravite čak 20 posto više ponavljanja vježbi u odnosu na vaš uobičajeni prosjek. No, kad govorimo o kavi, ne mislimo na ona čuda koja ljudi rade puna šećera, šlaga i slično - crna kava, eventualno malo stevije i to je to.

Hladna voda također je sjajan odabir - stavite dosta leda u nju, jer hladna pića tjeraju tijelo da potroši više energije za održavanje temperature. Matematika je izuzetno jednostavna - sedam decilitara hladne vode dnevno otapa dodatnih 100 kalorija, što je na godišnjoj razini čak četiri i pol kilograma - a od dijete ili vježbanja ni traga ni glasa ...

Zeleni čaj i inače se preporučuje za bolje sagorijevanje kalorija, a rezultati nekih istraživanja gotovo su spektakularni - četiri šalice dnevno umjesto iste količine vode dovelo je ispitanike do prosječnog gubitka od tri kilograma u dva mjeseca, i opet bez posebne dijete ili vježbanja. Zeleni čaj pije se nezaslađen i nezačinjen, naravno ..

Zeleni čaj je sjajan izbor

Stoga, odaberite svoje piće i krenite - vitka linija vas čeka!

01.03.2016. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh