« Fun
objavljeno prije 14 godina
PODIVLJALI HORMONI

Napaljeni klokan proganjao šetače u Australiji

Policija trenutno nadgleda područje Honemoon Ranges u kojem seksualno uzbuđeni klokan proganja rekreativke i žene koje tuda šeću

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Austrija

,

luka bulić

,

Keenan Cahill

Policijski djelatnici Sjevernog teritorija u Australiji izjavili su da je stanovnike i rekreativne trkačice Honeymoon Rangesa kod Tennant Creeka uznemiravao napaljeni klokan.

Među metama seksualnog predatora našla se i jedna žena dok je bila u jutarnjoj šetnji. „Nije bilo nimalo sumnje u ono što je namjeravao učiniti", rekla je žena za Northern Territory News. „Okrenula sam se i vidjela tog velikog klokana iza sebe pa sam ubrzala korak". Zaista je bio velik i poprilično zastrašujuć". Žena je dodala kako je vikala na njega, ali kako je bio očito seksualno uzbuđen, stvor nije odustajao, sve dok se nije skupilo više šetača.

Kasnije tog istog dana, druga je žena, imenom Tanya Wilson, imala susret s manijakom i to dok se održavala noćna utrka automobila. „Pomislila sam kako je čudno da bi jedan klokan došao na tako bučno mjesto pa sam ga otišla pozdraviti. I tako, malo sam ćaskala s njim kad sam čula ostale kako me dozivaju i upozoravaju me da se odmaknem", rekla je Wilson. „Nisam obraćala pozornost na njih jer uopće nisam mislila da bi se trebala brinuti oko bilo čega. Jednostavno sam mislila da je to ništa više do li slatki dražesni klokan", opisuje doživljaj Wilson. „Da, na kraju se ispostavilo da je bio poprilično napaljen." Jedan ga je muškarac pokušao uplašiti prilikom čega je samo zaradio udarac u lice.

Iz lokalne policije kažu da trenutno nagledaju područje i prate razvoj situacije.

14.05.2010. 12:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh