« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
ZBOG SVAĐE

Namjerno prepilio drvo na kojem je stajao mlađi brat

Nanošenje teških tjelesnih ozljeda Kazneni zakon svrstava među nedjela protiv "života i tijela"

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Wikipedia/ilustracija)
Više o

Velika Gorica

,

Kazneni zakon

,

Anja Šovagović

Zagrebačka policija uhitila je muškarca iz okolice Velike Gorice jer je nakon obiteljske svađe iz osvete prepilio drvo na kojem je bio njegov šest godina mlađi brat.

48-godišnjak iz mjesta Jerebić došao je u voćnjak dok je njegov mlađi brat stajao na jabuci i orezivao najviše grane. Iznerviran ranijom svađom upalio je motornu pilu i srušio jabuku s kojom je na tlo pao i njegov 42-godišnji brat.

No, kako je u Traumatološkoj klinici utvrđeno da je 42-godišnjak teško ozlijeđen jer su mu slomljene dvije kosti na koljenu i potkoljenici, po starijeg je brata u Jerebić došla policija, budući nanošenje teških tjelesnih ozljeda zakon tretira kao kazneno djelo.

Uhićenik je najprije odveden u velikogoričku policijsku postaju, odakle je nakon kriminalističkog istraživanja odvezen i na zagrebački Županijski sud gdje ga je ispitao dežurni istražni sudac.

Nanošenje teških tjelesnih ozljeda Kazneni zakon svrstava među nedjela protiv "života i tijela" i kažnjava ih zatvorskom kaznom od tri mjeseca do tri godine.(hina/metro-portal)

03.05.2010. 13:22:54
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh