« Knjiga
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
NOVA AUTORICA

Naklada Neptun predstavlja autoricu Elle Kennedy knjigom Pogodba

Elle Kennedy jedna je od najomiljenijih autorica suvremenih ljubavnih romana koji pršte od humora i inteligentnih dijaloga

Klikni za veću sliku
Klikni za veću sliku (Naklada Neptun)
Više o

književnost

,

ljubavni romani

,

Elle Kennedy

,

knjiga pogodba

Naklada Neptun, sada već renomirani novi nakladnik povijesnih ljubavnih romana uvodi novi žanr New Adult, a za svoj debi u ovom žanru odabrala je kanadsku autoricu Elle Kennedy čija je knjiga Pogodba izabrana na top-listi članova Goodreadsa izabrana za najomiljeniji ljubavni roman 2015. godine. 

Autoričin stil pisanja je toliko artikuliran, duhovit, topao i dirljiv da vas već od prve rečenice potpuno uvlači u priču, a knjiga se ne ispušta iz ruku dok je ne pročitate do kraja. Glavni junaci, četvorica studenata koji igraju hokej na ledu za sveučilišni tim, toliko su neodoljivi da će vam još dugo nakon čitanja ostati zatreskani osmijeh na licu, kojeg god uzrasta bili - jer Garretta, Logana, Deana i Tuckera obožava i mlado i staro. Upozorenje: NA romani Elle Kennedy su toliko dobri da ćete ih morati pročitati još najmanje tri puta, i svaki put ćete jednako uživati.

O AUTORICI:

Elle Kennedy, autorica bestsellera New York Timesa, odrasla je u predgrađu Toronta u kanadskoj pokrajini Ontario. Diplomirala je engleski jezik na sveučilištu York. Još je od malih nogu znala da želi biti spisateljica i već je kao tinejdžerica aktivno počela raditi na ostvarivanju svoga sna. Ona voli snažne junakinje, seksi alfa junake i pravu dozu seksualnog naboja i opasnosti koja priču čini zanimljivijom!

Elle obožava komunicirati sa svojim čitateljima. Posjetite njezinu internetsku stranicu www.ellekennedy.com, ili se predbilježite na njezin newsletter kako biste primali obavijesti o autoričinim novim knjigama i dobivali ekskluzivne isječke iz knjiga. Možete je pronaći i na Facebooku ili je pratiti na Twitter(@ElleKennedy).

"Elle Kennedy će vam već prvom rečenicom zaokupiti sva čula! Istodobno nevjerojatno vruć i bolno nježan, njezin roman Pogodba je pravi pogodak!"
- Katy Evans, autorica bestsellera New York Timesa

"Elle je ovom knjigom majstorski uspjela obuhvatiti svu osjećajnost, romantičnost i neobuzdani seksualni entuzijazam new adult žanra! Potpuno ćete poludjeti za Garrettom!"
- Alice Clayton, autorica Wallbangera, bestsellera New York Timesa

Više o knjizi pročitajte na internetskim stranicama NAKLADE NEPTUN.

Ondje ćete pronaći sjajne ljetne popuste ukoliko naručite knjigu izravno od nakladnika. 

26.07.2016. 15:19:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh