« Seks
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
JUPII

Najviše se seksamo petkom i subotom

Obično se parovi seksaju pred spavanje ili ispred televizora, a dobar dio njih i nakon izlaska ili nakon što se vrate s posla

Utorak definitivno nije dan za seks
Utorak definitivno nije dan za seks (Dreamstime)
Više o

seks

,

najbolji seks

,

parovi

,

duljina seksa

,

vrijeme za seks

,

prosječan seks

Muškarci se više trude oko seksa od žena, a svaka prava akcije počinje poljupcima. Idealan seks je petkom ili subotom u trajanju od 23 minute i to prije 11 sati navečer, u pozi kad je žena gore, kaže istraživanje britanskog lanaca seksi igračaka Lovehoney. 

Ugođaj je vrlo važan dio dobrog seksa, pa se čak 88 posto muškaraca i 68 posto žena voli seksati s upaljenim svjetlima kako bi mogli gledati partnera tijekom seksa, a ostatak žena koji ne voli svjetlo zapravo se ne osjeća ugodno u svojoj koži, zaključeno je u analizi rezultata. 

Čak 79 posto muškaraca redovito radi prvi korak prema seksu, u usporedbi s 46 posto žena, no ipak pola žena priznaje da nikad nije odbilo seks partneru, a one koje jesu napravile su to zbog umora.

Najlakši put do seksa je poljubac praćen maženjem, a za 12 posto parova je dovoljan i razgovor o seksi igricama ili lagani flert. Obično se parovi seksaju pred spavanje ili ispred televizora, a dobar dio njih i nakon izlaska ili nakon što se vrate s posla. 

15.03.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh