« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
ZNATE LI?

Najveći trend u 2018. godini? Samopouzdanje

Osnovan 2013. godine, ovaj mladi i inovativni brend proglasio je svojom misijom da omogući svima da izgledaju i osjećaju se fenomenalno

FOREO ima sjajne setove!
FOREO ima sjajne setove! (FOREO)
Više o

pokloni

,

božićni pokloni

,

Foreo

,

poklon setovi

Nova godina je iza ugla, a to znači da su mnogi od nas već počeli razmišljati o svojim novogodišnjim odlukama. Ako se ne možete odlučiti hoćete li se sljedeće godine zdravije hraniti ili pak početi vježbati yogu svako jutro - FOREO ima rješenje! Švedski beauty brand poziva vas da u 2018. godini uvrstite u svoj popis želja samo jednu stvar: samopouzdanje!

Osnovan 2013. godine, ovaj mladi i inovativni brend proglasio je svojom misijom da omogući svima da izgledaju i osjećaju se fenomenalno.

FOREO proizvodi za njegu kože i oralnu higijenu dizajnirani su u skladu s najvišim svjetskim standardima, a njihovi kreatori vođeni su idejom da omoguće svima da se u svojoj koži osjećaju ugodno.

Uslijed ubrzanog životnog stila i trendova koji nameću nedostižne standarde ljepote i uspjeha sve više ljudi svakodnevno je suočeno s nedostatkom samopouzdanja što direktno utječe na kvalitetu života. FOREO je tu da priskoči u pomoć, pa je tako ove godine pripremio čak pet različitih blagdanskih setova koji će vratiti sjaj i osmijeh na lica vaših najbližih.

Ove godine, samopouzdanje uvrstite na sam vrh vašeg novogodišnjeg popisa i sami sebi budite prvi izbor.

Posjetite foreo.com gdje možete izabrati neki od sljedećih poklon-setova po prigodnim blagdanskim cijenama: Get Up & Glow, Dream Team , Dream Team Plus, Ready To Glow i A Dream Come True te učinite prvi korak prema boljem i kvalitetnijem životu. 

07.12.2017. 15:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh