« Hrvatska
objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca
KOZA!

Najveći pubkvizaški turnir u punom zamahu

Dva kviza odigrana su u zagrebačkom Metropolis klubu, a prve dvije pozivnice za veliko finale zaslužile su ekipe Lonestar i Alpe-Dunav-Radnić

KOZa kvizaški kup ide dalje
KOZa kvizaški kup ide dalje (KOZa)
Više o

Pub kviz

,

kviz KOZa

Prošla je jedna petina trenutačno najvećeg hrvatskog pubkvizaškog natjecanja. Laško predstavlja: KOZa kvizaški kup u punom je zamahu - u veljači je uspješno odigrano devet kvizova.

U partnerstvu s LAŠKO pivom, organizatori najvećeg zagrebačkog pub kviza, KOZe (skraćeno za „kviz općeg znanja"), pokrenuli su pubkvizaški turnir tijekom kojeg će održati čak sedamdeset kvizova u petnaest različitih gradova diljem Hrvatske. Pobjedničke ekipe svih tih kvizova okupit će se krajem lipnja na velikom finalu kupa u Zagrebu, a sudeći po dosadašnjim rezultatima, taj bi finalni obračun mogao biti vrlo, vrlo zanimljiv.

Dva kviza odigrana su u zagrebačkom Metropolis klubu, a prve dvije pozivnice za veliko finale zaslužile su ekipe Lonestar i Alpe-Dunav-Radnić.

Dvadesetak kilometara zapadnije u samoborskoj pivnici Scout Club Irish Pub također su zabilježena dva trijumfa: razloga za veliko slavlje imale su ekipe Parada 2013 i Znamo ko i Jon Snow. U uvijek dinamičnom Karlovcu u žestokoj konkurenciji na prva dva kviza u sklopu kupa slavili su Kalibar i Olupine, a svoje prve pobjednike dobili su i Virje (Kraljevi lavova), Varaždin (Djevojke s HIV-om) i Sisak (Chimamanda). Uz ekskluzivne pozivnice za veliko finale kupa, pobjedničke ekipe kući su pošle i sa super nagradnim paketima koje je KOZa pripremila u suradnji s LAŠKO pivom.

U ožujku će se održati novih četrnaest kvizova, a popularna KOZa po prvi će se put u svojoj povijesti igrati u Velikoj Gorici, Čakovcu, Zadru, Jasterbarskom i Vinkovcima.

„Jako smo zadovoljni početkom Laško predstavlja: KOZa kvizaškog kupa", rekao je Hrvoje Hučić, koji je KOZu pokrenuo 2015. godine s partnerom Svenom Mikulecom. „Odaziv je odličan, reakcije publike su stvarno super i jedva čekamo nove kvizove."

Sljedeći kvizovi u sklopu kupa odigrat će se u Zagrebu (10. i 24. ožujka), Samoboru (10. i 24. ožujka), Karlovcu (9. ožujka), Jastrebarskom (23. ožujka), Sisku (15. ožujka), Velikoj Gorici (10. ožujka), Čakovcu (10. ožujka), Splitu (9. ožujka), Zadru (16. ožujka), Rijeci (16. ožujka), Virju (23. ožujka), Vinkovcima (23. ožujka) i Osijeku (30. ožujka).   

05.03.2019. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh