« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
TENISICE S PETOM

Najveći modni trendovi 2012.

Prošle su godine postali popularni neki komadi odjeće i obuće koji su nas iznenadili po smjelosti

Fotografija vijesti
Više o

Kenzo

,

Jason Wu

,

modne novosti

,

tenisice s petom

,

Nina Ricci

,

Marc Jacobs

U 2012., pojavili su se mnogi modni trendovi na modnim pistama, toliko da ih se ne može nabrojati na prste. Od čudnih kožnih suknji do jarko ružičastih bluza, modni dizajneri su stvarno ove godine pustili mašti na volju. Evo nekoliko modih novosti koje su preplavile trgovine prošle godine.

Peplum

Peplum je kratka suknja koja se nosi uz bluze, haljine, čak i na suknje. Taj novi trend uveo je više ženstvenosti u modu tijekom cijele 2012. godine. Jason Wu, Nina Ricci i Kenzo su samo neki od dizajnera koji su podržali ovaj trend.

Hlače inspirirane pidžamama

Svilene, široke hlače s printom koje jako sliče donjem dijelu pidžame često su se pojavljivale na modnim pistama. Udobne su i ima toliko različitih printova, boja i stilova hlača da svatko može pronaći nešto što pristaje njihovom stilu.

Tenisice s petom

Od kad modne revije postoje, uvijek smo se divili modelima koje su hodale u cipelama sa smrtno viskoim petama. U 2012., stvari su se malo promijenile. Poznati Marc Jacobs bio je jedan mnogih modnih dizajnera koji su počeli stavljati pete u najobičnije tenisice; sada možete nositi sportsku obuću, ali sa stilom.

Barok

Prošle godine, luksuz i ljepota baroknog doba inspirala je mnoge dizajnere da stvore prekrasne kreacije slične onima iz doba baroka. Čipka, zlato i dijamanti opet su postali ključ lijepog komada odjeće, te se takva odjeća mogla pronaći na polici svakog dućana u svijetu.

Boja Oxblood 

Ta tamna, vinsko crvena boja mogla se naći na svim plakatima ove jeseni. Svaki dio odjeće mogao se kupiti u toj boji; od hlača do cipela, pa čak ste mogli i vlastitog psa mogli obući u tu boju, tako da ste skladno mogli hodati ulicama svoga grada.

Koža

Rockeri, punkeri i metalci su nam prenijeli svoj glavni materijal na modne piste; kožu. Nitko više nije nosio samo kožne jakne; tu su se počele stvarati i hlače, majice, pa čak i čarape, a jedan je od novih trendova su također bile jakne kojima su od kože bili napravljeni samo i isključivo rukavi.

Hlače i tajice s printovima

U 2011. sve je bilo o printovima na majicama, bluzama i haljinama; u 2012. se print premjestio na donji dio odjeće. Hlače i tajice s različitim printovima postale su veliki hit, i mogle su se pariti sa mnogim komadima odjeće. Balmain, Prada i ostali dizajneri iskoristili su popularni trend i sve nas očarali na modnim revijama.

07.01.2013. 15:47:30
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh