« Ostali sportovi
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
PROBAJTE

Najveće europsko snowboard natjecanje smiješi se i Hrvatima

Energetsko piće burn® te vodi na najveći snowboard spektakl „Air & Style“ u Innsbrucku

Gigi Ruf promovira Air&Style
Gigi Ruf promovira Air&Style (Burn)
Više o

snowboard

,

nagradna igra

,

Air&Style Innsbruck

,

Burn

,

Gigi Ruf

,

Arthur Longo

Najveće snowboard natjecanje u Europi Air & Style koje se u veljači ove godine održava u Innsbrucku, u Austriji, postalo je, zahvaljujući energetskom piću burn®, sve bliže i Hrvatima. Svi fanovi i ljubitelji snowboardinga i provoda na snijegu mogu se od danas uključiti u veliku kampanju pod nazivom "S burn®-om protiv gravitacije" koja je krenula u Hrvatskoj na Facebook stranici Pobijedi gravitaciju. Na taj način svi imaju jedinstvenu priliku okušati sreću i osvojiti putovanje na ovo spektakularano natjecanje.

Svi koji žele sudjelovati u igri trebaju na navedenom linku postaviti jednu svoju fotografiju na kojoj se bore protiv gravitacije bilo skakanjem, skijanjem, snowboardingom ili nekim drugim akrobacijama kojima prkose gravitaciji. Najbolja fotografija birat će se glasovanjem pomoću mehanizma ocjenjivanja pojedine fotografije ocjenom od jedan do pet. Autora fotografije koji osvoji najviše glasova burn® će nagraditi putovanjem u Innsbruck na najveći snowboard sepktakl. Igra traje tri tjedna, od 10 do 31.siječnja.

Gigi Ruf na limenci BurnaČak pet sretnih dobitnika putuje u Innsbruck 4. veljače! Sve što trebate napraviti jest postaviti fotku, biti najbolji i spremiti kofere jer sve ostalo je burn® organizirao i pripremio za vas - put, ulaznica, smještaj, hrana i najluđi burn®  after party čekaju na vas!

Utješne nagrade osvajaju osobe koje se nalaze od petog do dvadesetog mjesta na top listi: burn® paket (24 limenke x 250 ml) i limited edition A&S burn® paket (3 limenke x 250 ml).

Upravo će se energetsko piće burn® ove godine zajedno s hrvatskim snowboarderima upustiti u najveću adrenalinsku avanturu zvanu snowboard. Odlazak na ovo najveće i najspektakularnije natjecanje je pravi doživljaj jer okuplja isključivo najbolje snowboardere svijeta i najveća imena svjetske snowboard scene i TTR World Toura. Najbolji borderi današnjice odmjeravat će snage na ogromnom, 40-metarskom kickeru, a pobjednik natjecanja iz serije najjačih, osvojit će i 1.000 TTR bodova te čak 75.000 € novčane nagrade. 

Arhtur Longo promovira Air&StyleAir&Style natjecanje prvi je puta održano u Innsbrucku 1994. godine i danas je najveće i najstarije europsko snowboard natjecanje. Tijekom godina ovdje su se natjecala sva najveća imena iz snowboard svijeta, a gledatelji su također mogli uživati u svjetski poznatim glazbenim zvijezdama, kao što su Ice T i Queens Of The Stone Age.

Ovaj megapopularni TTR event dolazi u "paketu" tri natjecanja. Prvi se održao u Pekingu 04.12.2010. pod nazivom Oakley and Shaun White Air&Style, nakon njega slijedi Air&Style Innsbruck Tirol 2011., koji je na rasporedu 05.02.2011. na Bergisel stadionu, a sve će kulminirati 12.02.2011. s Air&Style natječajem u Münchenu. Sva tri eventa ulaze u rang 6star TTR eventa. Ovogodišnja novost na Air&Style natjecanju je kicker format. Organizatori planiraju spektakl, a moćna postava najboljih ridera garantira vrhunsko adrenalinsko uzbuđenje.

I vi možete biti dio ove priče te se s burn®-om provesti na Air&Style u Innsbrucku. Posjetite Facebook stranicu Pobijedi gravitaciju i postavite svoju najbolju antigravitacijsku fotografiju i okušajte svoju sreću!

11.01.2011. 11:59:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh