« Seks
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
EH, DA ...

Najveća pogreška u seksu

Zajednička pogreška muškaraca i žena u seksu je nedostatak komunikacije, kako verbalne tako i neverbalne, što dovodi do nerazumijevanja potreba partnera

Razgovarajte tijekom seksa, kako god ...
Razgovarajte tijekom seksa, kako god ... (Shutterstock)
Više o

seks

,

komunikacija

,

razumijevanje

,

pogreške

Seks ima svoje uspone i padove u svakoj vezi, a ako imate bilo kakvih problema u tom dijelu života, možete biti sigurni da ćete doći do glavnog uzroka jer postoji samo jedan jedini - nedostatak komunikacije. 

To je uvjerljivo najveći problem koji partneri mogu imati, a podjednako muči i žene i muškarce. Naime, stručnjaci tvrde da svi radimo jednu te istu grešku, nedovoljno slušamo partnere i ne obraćamo pažnju na njihove želje i potrebe.

Naravno, kako se komunikacija uglavnom odvija neverbalno, radi se o tome da moramo pažljivo gledati i osluškivati reakcije partnera na ono što mu/joj radimo i pamtiti poteze koji su jasno i nedvosmisleno izazvali ugodu.

Žene se, naravno, tuže da muškarci tijekom seksa sve češće i sve više koriste tehnike naučene gledanjem pornića koje ogromnoj većini žena ne pružaju ama baš nikakav užitak, a nije rijetkost da uporno koriste sheme koje su bile dobre s prijašnjom partnericom.

No, nova partnerica - nove sheme jednostavna je formula uspjeha, a pri tome je od odlučujuće pomoći, naravno, komunikacija.

Stoga, ako ne ide drugačije, sjednite i popričajte ...

 

23.10.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh