« Seks
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
STVARNO?

Najveća pogreška u seksu koju svi radimo

Muškarcima pak najčešće smeta to što su žene često pasivne, ne preuzimaju inicijativu i ne pokreću 'akciju' onoliko koliko bi oni to željeli

Komunicirajte, to je osnova dobrog seksa
Komunicirajte, to je osnova dobrog seksa (Arhiva)
Više o

seks

,

komunikacija

,

pogreške

,

nedostatak komunikacije

Najveći problem u seksu je jednostavan, tvrde stručnjaci, a radi se o nedostatku komunikacije koji jednako muči oba spola.

Naime, umjesto da slušamo svoje partnere i njihove želje, mi ignoriramo reakcije i suptilne znakove koji nam jasno govore što partner zapravo želi u krevetu, što dovodi do seksa koji vrlo brzo prelazi u rutinu i nezadovoljstvo.

Žene se tuže da se muškarci često oslanjaju na tehniku naučenu iz pornića koja je nerealna ili primjenjuju neke poteze koje su voljele njihove prijašnje partnerice, zaboravljajući na mogućnost da njihova trenutna partnerica ima druge želje. 

Muškarcima pak najčešće smeta to što su žene često pasivne, ne preuzimaju inicijativu i ne pokreću akciju onoliko koliko bi oni to željeli. 

Kad pogledamo o kakvim se problemima radi, zajednički nazivnik je upravo nedostatak komunikacije tijekom seksa. 

Ne čudi, stoga, da se seksualni terapeuti zalažu za jasno i glasno izražavanje seksualnih želja jer jedino takva otvorena komunikacija vodi do maksimalnog zadovoljstva s obje strane. 

Prema tome, zaboravite na sram i glasno recite što želite!

27.09.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh