« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec
AAAAA ;)

Najveća noćna mora muškaraca

Mislite da su muškarcima najveće brige plaćanje računa i posao? O, ne, ima nešto čega se groze i strahuju od toga...

Groze se ovoga...
Groze se ovoga... (Arhiva)
Više o

muškarci

,

noćna mora

Muškarci imaju raznorazne more i probleme, no jedan od njih ih toliko muči da se po noći bude i panično gledaju oko sebe...

Ne, to nije obična noćna mora, to je najgora noćna mora (gotovo) svakog muškarca - mogućnost da njihova partnerica ostari poput svoje majke.

Anketa je otkrila da svaki deseti muškarac strahuje od ove jezovite mogućnosti. Muškarci osim toga brinu da će zauvijek ostati solo, kao i da ne završe s ženom koja ih zapravo ne zanima, otkrilo je istraživanje provedeno na 2000 volontera.

Stručnjak za muško-ženske odnose, Jo Barnett objašnjava:

"Postoji izreka da ako želite znati kako će vaša djevojka izgledati, upoznajte njezinu majku, i to doista može biti istina. Ako tražite ženu vitkog tijela, a njezina majka je pretila, postoje velike mogućnosti da i ona postane takva u dogledno vrijeme. No ipak, žene danas vode više računa o sebi nego prijašnje generacije, tako da ne mora uvijek biti slučaj."

Glasnogovornik kompanije Foster's beer, koja je provela istraživanje dodaje:

"Ovo pokazuje kako su muškarci previše opterećeni ženama. Želimo ih ohrabriti da prihvate opušteniji pristup i uživaju u životu.

" Anketa je osim toga pokazala da muškarci koji odrastaju s mnogo sestara nisu toliko atraktivni ženama, kao oni koji odrastaju s braćom. Razlog je taj, da možda imaju manju dozu muškosti, za razliku od onih odgojenih u uglavnom muškom okruženju.

20.02.2021. 18:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    20.02.2021. 18:10
    najveca nocna mora je losa djevojka glumi u početku poslije zmija
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh