« Fun
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
ONE IS THE LONELIEST NUMBER

Najusamljeniji ljudi na svijetu

Planirate provesti večer gledajući maraton "Tračerice" s dvije kile sladoleda i mislite da vam je teško? Pogledajte kako izgleda prava usamljenost

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

muškarci i žene

,

neobični ljudi

,

usamljenost

Ostao nam je još samo malo više od polovice kolovoza i mnogima još par dana odmora kojeg će mnogi provesti s prijateljima, obitelji ili partnerima. S druge strane, vi planirate još jedan usamljeni filmski maraton u nedjelju navečer, popraćen kokicama iz mikrovalne i jeftinim crnim vinom. Unatoč tomu što suosjećamo s vama, znajte da ste potpuni amater naspram ovih profesionalaca usamljenosti. Pogledajte kako izgleda usamljenost u punom i pravom smislu te riječi.

Sigurni smo da bi u razgovoru s ovim mladićem mogli naučiti puno novih i zanimljivih informacija. Nažalost, čini nam se da ćemo ipak prepustiti tu čast nekom drugome. Možda je problem u kombinaciji brade i crvene kape?

Tko još treba djevojke koje sjede s druge strane prolaza kad možeš razgovarati s nepoznatim curama preko Facebooka na mobitelu?

Možda ovaj kauboj i nema previše prijatelja, ali da vam iskreno kažemo, nekako nam ne djeluje kao da mu to previše smeta.

Unatoč tomu što je izrezan iz kartona, još uvijek pokazuje više emocija i ljubavi nego njezin bivši suprug.

Dobiti odbijenicu od svih djevojaka i plesati maturalni ples sam sa sobom svakako nije lako, ali karma će mu to sve vratiti onog dana kad zaradi svoju prvu milijardu dolara u IT biznisu.

„Just do it"? Mislim da ću ipak ostati sjediti i u tišini mrziti život, hvala lijepa!

Da moramo procijeniti, rekli bismo da su ovi zaljubljeni golupčići na svom trećem spoju, budući da tako strastveno ispijaju zajednički shake. A svi znamo što slijedi nakon trećeg spoja!

Želite li svekolikom gradu i svijetu razglasiti da ste žena u srednjim godinama bez ikakve šanse da ikada nađete partnera, sve što trebate jest zalijepiti crteže hrpetine mačaka na svoje vozilo i vaša čednost je zagarantirano sigurna.

Znanstvenici kažu da je ova slika najbolji primjer razlike muškog i ženskog pristupa u fokusiranju pažnje na bitne elemente neke fotografije. I dok će si prosječan muškarac produljiti životni vijek za 7 minuta gledajući ove savršeno isklesane mlade stražnjice, prosječna će žena ostati šokirana činjenicom da netko koristi narančasti Listerine. Debelu djevojku koja u gornjem desnom uglu koja nema prijateljica neće primijetiti nitko.

Budući da ne želimo gorjeti u najdonjem krugu pakla do vječnosti, odlučili smo se suzdržati od bilo kakvih komentara ove fotografije, jer se nažalost ionako nema što za dodati. Želite li saznati nešto više o cijeloj priči, kliknite ovdje.

Nemamo pojma što se ovdje dogodilo, ali rado bismo čuli cijelu priču.

Piše: M. Lozančić
11.08.2013. 19:15:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    calio
    11.08.2013. 19:57
    Svakom njegova vlastita usamljenost najteže pada. . .
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh