« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci
WOW!

Najšljokičastija kuća na svijetu

Sve u ovoj dizajnerskoj četverokatnoj gradskoj kući, od poda do stropa, slavi raskoš šljokica, uključujući spavaću sobu, kupaonicu, ormar, blagovaonicu i dnevni boravak

House of Sparkle
House of Sparkle (Booking.com)
Više o

Booking.com

,

House of Sparkle

,

Christian Cowan

Booking.com, svjetski lider u povezivanju putnika s najvećim izborom nevjerojatnih smještajnih objekata uspostavio je suradnju s međunarodno priznatim dizajnerom, popularno zvanim kraljem šljokica, Christianom Cowanom koji je poznat po spoju mode i zabavnih elemenata uz mnoštvo boje, blještavila i glamura pa nije neobično kako njegove kreacije nose Beyoncé, Cardi B i Lady Gaga. Plod te suradnje jest najblještavija gradska kuća na svijetu, House of Sparkle smještena u Londonu u četvrti Soho.

„Moje kreacije najčešće predstavljaju samopouzdani humor pomiješan s vizijom mlađahnog stila moderne žene. Kada žene u njima prođu ulicom, glave se okreću i svi uzdišu! Inspiracija za uređenje objekta House of Sparkle proizašla je iz moje posljednje kolekcije koja obiluje šljokicama, dramatičnim krojevima i, naravno, glamurom", navodi dizajner Christian Cowan. „Silno sam se zabavio surađujući s Booking.com-om na dizajnu gradske kuće - po prvi put sam svoju viziju pretočio u čudesno mjesto za boravak".

Sve u ovoj dizajnerskoj četverokatnoj gradskoj kući, od poda do stropa, slavi raskoš šljokica, uključujući spavaću sobu, kupaonicu, ormar, blagovaonicu i dnevni boravak. Nadolazeći modni trendovi, uzbuđenje, izobilje i sjaj, stapaju se s ovim smještajnim objektom u pozlaćenom pročelju, svjetlucavom crno-bijelom atriju i šarenom šljokičastom stubištu.

Najblještavija kuća bit će dostupna za rezervacije na Booking.com-u, a u njoj će moći boraviti do dvije osobe koje žele iskusiti ovo šljokičasto iskustvo. Gosti će se moći opustiti u ružičastom salonu, ali i otuširati u plavoj kupaonici punoj šljokičastih oblaka i velikoj srebrnoj instalaciji koja imitira kišu. Iza zastora metalnog odsjaja krije se glavna spavaća soba, blještavi i zabavni svijet metalnih tekstura, disko kugla i zrcala.

Goste će dočekati paket dobrodošlice prepun ukusnih pića i grickalica te nekoliko sjajnih igara koje će ih uvesti u blagdansko raspoloženje. Gosti će moći i isprobati neke kreacije Christiana Cowana, a osim toga, na raspolaganju će im biti i kutak za makeover s najnovijim blještavim proizvodima koji jamče potpuno šljokičasto iskustvo. Više je, na kraju dana, ipak više!

Sve je u detaljima:

  • House of Sparkle je gradska kuća koja se prostire na 185 četvornih metara, ispunjena šljokicama i svjetlucavim, blještavim elementima

  • 100 kg održivih svjetlucavih elemenata korišteno je pri ukrašavanju gradske kuće

  • 36.000 zlatnih šljokica korišteno je za prekrivanje vanjske površine objekta

  • Unutrašnje zidove krase bliješteće visilice okvirne ukupne dužine od 2 km

  • 52.000 malih ogledalaca u mozaicima disko kugle krasi spavaću sobu

 

Pepijn Rijvers, direktor marketinga Booking.com-a navodi: „Tko ne bi htio unijeti malo blještavila u život? Objekt House of Sparkle samo je jedan luksuzan primjer brojnih nezaboravnih iskustva na putovanjima koja našim gostima omogućuje više od 5,7 milijuna kuća, vikendica, apartmana i drugih jedinstvenih smještajnih objekata koje nudi Booking.com. Čudesan sjaj i blještavilo koje nudimo boravkom u objektu House of Sparkle zasigurno će učiniti ovo blagdansko vrijeme nezaboravnim!"

Rezervirajte svoj boravak u objektu House of Sparkle:

Uz cijenu od samo 99 £ po noćenju, ovo jedinstveno iskustvo dostupno je za samo tri boravka u trajanju od jednog dana (za 2 osobe po noćenju) na sljedeće datume: 7., 8. i 9. prosinca.

Boravak u objektu House of Sparkle, smještenom na adresi 19 Greek Street, London, W1D 4DT, moći će se rezervirati prema sljedećem rasporedu: 22. studenog od 10 sati ujutro moći će se rezervirati noćenje 7. prosinca, dok će u isto vrijeme 27. studenog i 3. prosinca biti moguće rezervirati noćenja 8. i 9. prosinca.

Za više informacija i rezervacije ovog jedinstvenog iskustva posjetite https://www.booking.com/hotel/gb/house-of-sparkle.html

22.11.2018. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh