« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
spektakl

Najpoznatiji miš na svijetu u Zagrebu

Ljubavni par iz Disneyevih crtića družio se s djecom u Movieplexu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Proglas)
Više o

Disney on Ice

U srijedu su Zagreb posjetili najpoznatiji Disneyevi likovi Mickey i Minnie. Prilikom posjeta najprije je održan susret s predstavnicima medija kako bi najavili svoj skori povratak u Zagreb u sklopu scensko-glazbenog spektakla na ledu pod nazivom Disney On Ice - Čudesno putovanje Mickeya i Minnie, koji će biti održan u Areni Zagreb u periodu od 11. - 13. prosinca o.g.

Svoj prvi posjet Zagrebu Mickey i Minnie odlučili su iskoristiti za posjet Kaptol centru u koji su pozvali djecu iz Dječjeg doma Zagreb (Nazorova), članove Društva distrofičara Zagreb i sve koji su  ih željeli bolje upoznati i s njima se fotografirati.  

Stotinjak mališana s oduševljenjem je poziralo s Mickeyem i Minnie, a tom prilikom mališanama su uručene ulaznice za Disney On Ice - Čudesno putovanje Mickeya i Minnie, Disneyeve slikovnice, bojanke te su sva djeca dobila i besplatnu projekciju Disneyevog animiranog filma "Nebesa" prikazanog u kinu Movieplex.

Idući put u Zagreb će s Mickeyem i Minniem doći velika skupina Disneyevih likova na čelu sa Kraljem lavova - Simbom, Malom sirenom,  Lilo i Stitchem, Petrom Panom i Zvončicom te Kapetanom Kukom i njegovim gusarima.

27.11.2009. 08:14:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh