« Fun
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
MLJAC!

Najodvratnije stvari koje je Bear Grylls ikad pojeo

U svojim avanturama po divljinama planete, Bear je u nekoliko navrata odlučio pred kamerama pojesti neke prosječnom čovjeku nezamislive stvari. Donosimo vam najbolje od njih

Fotografija vijesti
Više o

preživljavanje

,

brutalni video

,

Bear Grylls

Bear Grylls zvijezda je nekoliko emisija o preživljavanju, a zasigurno najpoznatije (i najkvalitetnije, ako je vjerovati fanovima) one su gdje preživljava u divljini. Danas 37-godišnjak, Bear je svojevremeno bio najmlađi Britanac koji se popeo na Mount Everest kao 23-godišnjak, a u devedesetima je bio i pripadnik specijalnih postrojbi. 1996. teško je ozlijedio kralježnicu pri skoku s padobranom, koji mu se nije do kraja otvorio. 18 mjeseci kasnije, osvojio je vrh svijeta. U svojim avanturama po divljinama planete, Bear je u nekoliko navrata odlučio pred kamerama pojesti neke prosječnom čovjeku nezamislive stvari. Donosimo vam najbolje od njih.

Herkules buba

Zvana još i buba nosorog, ovaj je kukac poznat po svojem debelom oklopu i ispupčenjima na tijelu koja podsjećaju na one koje nalazimo kod nosoroga. Svi oni koji se sjećaju crtića „Kukci" zasigurno pamte i smiješnog kukca Dima, koji pripada ovoj vrsti. Eto, upravo je to ono što je hrabri Bear pojeo u ovom klipu. Moramo priznati, bolno je gledati ovaj klip, ali vjerujemo da je Bearu još gore. Posebice kada hrskavi oklop krene izlaziti na drugu stranu. Bljak!

Sirovi rak

Bear pronalazi osamljenu plažu dok trči kroz kamenito polje i zaključi kako bi bila dobra ideja da na plaži pronađe sklonište te skuha crve koje je usput pronašao. Tragajući za školjkama zalijepljenima za morsko kamenje pronalazi simpatičnog malog raka. Ostavljamo vama da pogađate što je učinio nakon toga.

Riblja juha i voda zakuhana u plastičnoj boci

Ovaj je klip dospio na listu ne samo zbog toga što je odvratan, već i zbog činjenice da je ovo potencijalno smrtonosna kombinacija. Možemo vidjeti Beara kako kuha riblju glavu koja mu je ostala od prijašnje večeri, nakon čega u plastičnoj boci zakuhava vodu, što je vrlo, vrlo opasno i toksično, budući da plastika gorenjem otpušta kancerogene i otrovne tvari. Ipak, u situaciji gdje morate birati između smrtonosne dehidracije ili potencijalnog dugotrajnog rizika od raka, vjerujemo da bi većina izabrala ovo drugo.

Devini testisi

Prema vlastitom priznanju, devini su testisi najodvratnija stvar koju je Bear ikad stavio u svoja usta i jedna su od rijetkih stvari koje je bio prisiljen u grču povratiti. U sceni nakon toga vidimo Beara kako reže i čisti utrobu tek uginule deve kako bi mogao leći u nju, pokazujući nam kako lokalni stanovnici pustinje preživljavaju u ekstremnim uvjetima. Možemo samo reći, nosite vreću za spavanje kad idete negdje u prirodu!

Vlastita mokraća

Ovo je jedna od stvari koje su planetarno proslavile Beara, a klipovi u kojima pije vlastitu mokraću postali su prave urbane legende. Ako je vjerovati liječnicima, urin je sterilan i, iako nije gastronomska poslastica, uglavnom siguran za piti ukoliko smo zdravi. Ipak, mi ćemo nastaviti u kafićima piti mineralnu, hvala lijepa.

Klistir od zagađene vode

Dok je pokušavao što dulje preživjeti na splavi bez hrane i vode, Bear je odlučio isprobati jednu urbanu legendu koja kaže kako je jedna britanska obitelj uspjela preživjeti 38 dana na splavi samo zbog toga što je majka, medicinska sestra, znala da je jedini način na koji možemo piti zagađenu vodu onaj da ju u naše tijelo unosimo kroz analni otvor. U ovom klipu Bear, na naš užaš/zadovoljstvo (kako komu), čini isto i uspijeva preživjeti.

19.10.2011. 21:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh