« Iza ogledala
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
WOW!

Najmisteriozniji objekti Sunčevog sustava

Čovjek još nije upoznao ni Zemlju, a već gleda prema zvijezdama ... iako se i u Sunčevom sustavu mogu naći vrlo čudne stvari

Što je ovo? :)
Što je ovo? :) (Screenshot YouTube)
Više o

Tamni vitez

,

teorije zavjere

,

Nibiru

,

Planet X

,

misterije

,

komet ISON

,

objekt X

,

1991 VG

Sunčev sustav doživljavamo kao svoj dom, vjerujući da znamo puno o njemu, no istina je, naravno, potpuno drugačija.

Teorije zavjere nisu ostale samo na Zemlji, već su u svoje priče kojima su obično tema izvanzemaljci uključile i neke od pojava koje se ne mogu objasniti.

Među čudesima koja kriju planete i njihovi sateliti nalazi se i veći broj misterioznih objekata, pa je Dark5 izdvojio neke najzanimljivije:

5. Objekt X - NASA-in Hubble je 6. siječnja 2010. snimio čudnovati objekt u obliku slova X koji prolazi Sunčevim sustavom, vukući za sobom još čudnovatiji plinoviti rep. Znanstvenici vjeruju da se radi o ostacima asteroida koji se sudario s većim, ali objašnjenja za oblik nemaju ni blizu.

4. Tamni vitez -  misteriozni satelit koji se pojavljuje i nestaje u orbiti oko Zemlje, navodno star čak 13 tisuća godina, povezivalo ga se i s čudnovatim porukama koje je primao Nikola Tesla. Najbolje snimke Tamnog viteza snimila je posada Space Shuttlea Endeavor 1998. godine.

>> Ponovno snimljen Tamni vitez, satelit star 13 tisuća godina >>

3. Komet ISON - ISON je otkriven 12. rujna 2012. i izazvao je buru komentara, povezivalo ga se sa propašču svijeta po Majanskom kalendaru, a cijela priča oko njegovog obilaska Sunca i navodnog nestanka i dalje je prilično čudna, jer je NASA uhvaćena u laži nekoliko puta.

>> Komet ISON - prokletstvo na nebu ili zvijezda Betlehema >>

2. Planet X - postoji priličan broj astronoma koji vjeruju da na samom rubu Sunčevog sustava postoji planet četiri puta veći od Zemlje koji bi savršeno objasnio čudnovate putanje Plutona i patuljastih planeta iza njega. Neki ga zovu i Nibiru, Zemljin zli blizanac koji bi nas jednog dana trebao uništiti 

>> Nibiru ponovno vidljiv >>

1. 1991 VG - heliocentričan objekt putanje vrlo slične Zemljinoj, veličine deset metara stalno se u teorijama zavjere spominje kao izvanzemaljski objekt koji prati život na Zemlji. Vraća se 2016., a do tada će se sigurno pojaviti dovoljno teorija o njemu ....

10.07.2014. 13:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh