« Seks
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
MMMM

Najluđe ženske maštarije o seksu

Ako želite malo bolje zabaviti svoju bolju polovicu, pažljivo pročitajte ovaj članak

Što žene zapravo žele?
Što žene zapravo žele? (Shutterstock)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

maštarije

,

seksualne maštarije

Skrivene želje partnera uvijek je dobro saznati, kako biste u određenom trenutku mogli izvući asa iz rukava i izgladiti neku nezgodnu situaciju. Stoga nije loše znati koje su najčešće seksualne fantazije ljepšeg spola.

Za početak, ma kako sramežljivo djelovale, vjerujte da skoro da ne postoji niti jedna žena koja u nekom trenutku nije poželjela biti seksi zavodnica pred kamerom. Kućne snimke mogu biti zabavne, no samo uz pouzdanog partnera koji ih neće dati u krive ruke.

Domina je još jedan od tajnih snova ljepšeg spola, jer svaka se žena može zamisliti u ulozi vladarice koja drži sve konce u rukama tijekom seksa. Vezanje i kontrola u predigri može žestoko podići temperaturu u krevetu, pa počnite lagano i nastavite samo ako se obje strane slažu. 

Seks u troje zajednički je san oba spola, no naravno s različitim sudionicima. Rijetko će žene pristati na varijantu koja odgovara muškarcu, a muškarci će trebati biti izuzetno tolerantni da bi dozvolili još jednom muškarcu da dodiruje njihovu ženu.

Seks na javnom mjestu još je jedna od lakše ostvarivih maštarija, jer je dovoljno da se pohvatate u parkiranom automobilu da bi adrenalin odletio u nebesa, a klupica u parku također je dobar odabir.

23.06.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh