« Seks
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
OPA :)

Najdraže poze u seksu

Muškarci i žene razlikuju se gotovo u svemu, pa nije čudo da im se u seksu sviđa samo jedna zajednička poza - dobra stara misionarska

Što vole žene, a što muškarci
Što vole žene, a što muškarci (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

poze u seksu

Seks je još jedna od životnih stvari u kojima se muškarci i žene razlikuju, a pritom mislimo na omiljene poze, pa evo što su istraživanja na tu temu pokazala.

Omiljene muške poze

Doggy Style - žena kleči na krevetu ili podu, a muškarac je iza nje. Ova poza, u kojoj muškarac diktira tempo, ima brojne varijacije na temu.

Jahačica - muškarac leži na leđima, a žena sjedi ili čuči nad njim. U ovoj pozi dominira žena te pokretima diktira tempo.

Misionarski - žena leži na leđima raširenih nogu, a muškarac leži na njoj. U ovoj pozi dominira muškarac

Omiljene ženske poze

Misionarski  - jedan od najboljih položaja za žene, a vrhunac mogu doživjeti na beskonačno mnogo načina, bez puno truda ili akrobacija. Ovaj klasičan ljubavni položaj je savršen za one koje vole osjetiti snagu muškog tijela.

Ples u krilu - većina žena voli biti iznad partnera jer imaju osjećaj kontrole igre, a moć je uvijek jak afrodizijak. Boravak gore se ne mora ograničavati samo na jednu pozu već se na različite načine može doći do užitaka koje možda još niste niti osjetili. Budite maštoviti!

Seks na stolu - još jedna od omiljenih poza za žene. Dakle, vaša draga će sjesti na određenu površinu koja je u nivou vašeg struka što će muškarcu pružiti veliku slobodu kretanja. Isprobajte ovaj položaj na kuhinjskom stolu, perilici, klaviru ili na haubi vašeg automobila.

Žlica - popularan je kod oba spola. Muškarac i žena leže na boku priljubljeni jedan uz drugog, a njegove ruke omotane oko njezinog tijela. Riječ je o iznimno udobnom položaju koji omogućava nježne dodire i strastvene zagrljaje, jer ne zaboravite kako je koža vrlo osjetljiv organ koji može biti vrlo snažna erogena zona.

Eto, sad kad znate, možete bolje ugoditi partneru.

24.07.2016. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh