« Žene
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
PROMIJENITE!

Najčešće ženske greške u vezama

Većina žena radi iste greške u vezama, a problem je u tome što ih, naravno, nisu svjesne - ipak, nisu tako sudbinske da ih se ne bi dalo ispraviti

Ne očekujte nemoguće
Ne očekujte nemoguće (Shutterstock)
Više o

žene

,

veze

,

greške

,

otkrivanje osjećaja

,

očekivanja u vezi

,

izmišljanje isprika

Veze nisu jednostavne, to će vam reći svi koji su u životu barem jednom bili u takvom odnosu, a žene u vezama obično, kako tvrdi stručnjak za veze Bob Grant, rade jedne te iste greške koje ih dovode u probleme.

Prva, a možda i najvažnija, greška je očekivanje nemogućeg. Da, lijepo je imati ideal muškarca i težiti tome, no ako takvog ne nađete u nekom razumnom vremenu, prelazi se na plan B - muškarac koji ima potencijala i može se promijeniti da bude onaj iz plana A.

Kolike su šanse da se to stvarno i dogodi? Pa, recimo da su otprilike jednake kao šanse da vam meteorit padne ravno na glavu. Posljedice ovakvog pristupa vide se već nakon godine dana veze, kad "potencijalni" muškarac i dalje radi po svom, a partnerica je sve očajnija. Stoga, ne gledajte na potencijal, nego na ono što sada ima, pa prema tome korigirajte svoje kriterije po potrebi.

Jednako loše je i samozavaravanje, preciznije, izmišljanje isprika za svog partnera. Ako tolerirate njegove mane, to je jedna stvar - svjesne ste da postoje mane, ali znate da možete preći preko njih.

No, izmišljanjem isprika i dalje podržavate sliku nemogućeg i sve se dublje i dublje zakopavate. Ako netko treba dati ispriku, to je on - partner. Nema isprike ... nema ni vas. Barem ako mislite svojom glavom.

Za kraj, nemojte otkrivati previše osjećaja prerano. Zašto? Zato što postoji realna mogućnost da muškarac na kojeg ste istovarili sve, od "volim te" preko "želim biti tvoja žena" do "želim tvoju djecu" u prvim mjesecima veze zapali glavom bez obzira i vi se probudite u polupraznom stanu. Čast izuzecima, ali njih je stvano malo.

Stoga, malo suzdržanije i realnije zvuči formula uspjeha

29.05.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh