« Seks
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
LOOL

Najčešće nezgode tijekom seksa

Seks je super stvar sve dok se ne dogode neke neugodnosti, koje je najjednostavnije razbiti gromoglasnim smijehom

Pazite da vam ne pobjegne krivo ime :)
Pazite da vam ne pobjegne krivo ime :) (Shutterstock)
Više o

seks

,

bizarne nezgode

,

nezgode

Seks je sjajna i beskrajno zabavna stvar, a na taj način treba gledati i na nezgode koje su sastavni dio ljubavnog žara. Naravno, jedna od većih je kad netko u ekstazi izgovori krivo ime, jer tada se druga strana osjeća kao da ju je netko zalio kantom hladne vode.

Ako je u pitanju ime bivše ljubavi, nemojte zbog toga raditi velike probleme jer mozak spaja neke stvari na čudan način, no ako vam ime nije poznato ....

>> Najbizarniji slučajevi u vezi sa seksom >>

Jednako su loša stvar ozljede, koje su također sastavni dio seksa. Ima lakših ogrebotina nastalih u žaru vođenja ljubavi, manjih masnica zbog ruba kreveta ili stola, no može biti i ozbiljnijih ako padnete s kreveta ili pokušate neku previše čudnu pozu. Najbolji savjet - pogledajte odmah ozljedu, ako treba otiđite i na hitnu, zaboravite na seks u slučaju da vam je bilo što sumnjivo.

>> Može li se zbog seksa završiti na Hitnoj? >>

Nezgodan trenutak je kad jedan partner usred seksa predloži nešto što je drugom neugodno raditi. Pređite preko toga osmijehom i nastavite gdje ste stali, no uzmite si vremena nakon seksa za dugi razgovor o seksualnim željama.

>> Prosječna osoba ima sedam nezgoda godišnje >>

Pravu zabavu ipak će nam priuštiti naše tijelo - čudni zvukovi koji nastaju pri seksu ne trebaju se ignorirati, kao primjerice vaginalni plinovi ili zvukovi koji nastaju od slijepljenih tijela prekrivenih znojem. Slobodno to prokomentirajte, nasmijte se oboje i nastavite dalje.

Za kraj, najčešća nezgoda - ispuštanje plinova. OK, grozno je, često i smrdi, ali događa se apsolutno svima, pa se ispričajte i nastavite kao da se ništa nije dogodilo.

30.08.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh