« Seks
objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana
STVARNO?

Najbolji seks je - nabrzaka?

Dok bi većina njih radije imala koju minutu seksa više, ženama je gotovo potpuno svejedno ako se stvar završi trenutno, važno je da bude eksplozivno

Glavno da završi ovako ;)
Glavno da završi ovako ;) (Arhiva)
Više o

seks

,

brzi seks

Tek toliko da znate - kratkotrajan seks je najbolji. Naime, kao optimalno trajanje ocijenili su seks do 13 minuta, a već je i trominutni «quicky» sasvim dovoljan da se dobro osjećate.

Australski su proučavatelji seksualnosti možda došli do nečega čime se muškarci baš i ne mogu pohvaliti. Dok bi većina njih radije imala koju minutu seksa više, ženama je gotovo potpuno svejedno ako se stvar završi trenutno, važno je da bude eksplozivno.

Ova je studija prva u nizu proučavanja idealnog trajanja spolnog odnosa pri čemu se misli samo na dio s penetracijom, bez predigre. Slučajni je izbor uzorka među Amerikancima i Kanađanima pokazao da je seks u trajanju između 7 i 13 minuta sasvim zadovoljavajući. Seks kraći od tri minute čini im se apsolutno nezadovoljavajućim, dok svaku minutu iznad one trinaeste smatraju gubljenjem vremena.

Bez daljnjega, kratkotrajan je seks u potpunoj suprotnosti s uvriježenim mišljenjem o tome kako bi trebao funkcionirati idealan muški seksualni lik - veliki penis, u kompletu s čeličnom erekcijom koja bi morala trajati od sutona do zore idućeg dana.

Veličina ipak nije bitna -bitna je kvaliteta, a ne kvantiteta i u smislu obdarenosti i u smislu izdržljivosti. Zanimljivo je što je takva predstava ukorijenjena kod oba spola, dok stručnjaci radije pružaju realniju sliku. Naime, takva zamišljena slika objašnjava mnoge seksualne disfunkcije, što pak nije nimalo neuobičajeno.

Dr. Jane Howard, spolna terapeutkinja iz australskog Brisbanea, kaže kako postoji velik raskorak između muškog i ženskog shvaćanja spolnost. Tako se žene, prema ovom istraživanju, na ovom dijelu svijeta (Australija) zadovolje prilično brzo, dok muškarcima treba znatno više vremena i često ostanu žedni kraj bunara puna vode.

04.02.2023. 20:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh