« Žene
objavljeno prije 6 godina
ZNATE LI?

Najbolji način oporavka od prekida

Ukoliko je bivši i dalje prisutan na monitoru vašeg kompjutera ili telefona, to će utjecati na vas, otežati će prekid i opsesivno vas navući na njegov profil na Facebooku

Sredite se ...
Sredite se ... (Arhiva)
Više o

oporavak

,

prekid

Prekidi su nezgodna stvar, frustrirajuća za obje strane, no kako muškarci i žene drugačije proživljavaju takve stvari, ovaj ćemo savjet uputiti ženama novih generacija.

Naime, novo je istraživanje pokazalo da bivšega nikad nećete u potpunosti preboljeti sve dok ga ne izbrišete s liste prijatelja na društvenim mrežama.

Prema novoj studiji, ukoliko je bivši i dalje prisutan na monitoru vašeg kompjutera ili telefona, to će utjecati na vas, otežati će prekid i opsesivno vas navući na njegov profil na Facebooku.

Tijekom istraživanja, pratilo se korištenje ove društvene mreže, emotivni oporavak i dojmovi 464 sudionica nakon prekida ljubavne veze.

Rezultati su bili šokantni: sudionice istraživanja koje su zadržale svoje bivše u listi prijatelja na Facebooku, osjećale su se znatno gore po pitanju prekida nego one koje su ih izbrisale.

Istraživači su također otkrili da ćete se zbog Facebook profila bivšeg partnera osjećati loše jer ćete se stalno podsjećati da ste trenutno samo virtualni prijatelji i ništa više.

Stoga, drage naše - Remove je shema koja radi...

16.04.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh