« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
NOVOSTI

Najbolji MOBA gejming uz GeForce GTX 950

Slijedeći ekspanziju MOBA (multiplayer online battle arena) igara na tržištu, NVIDIA predstavlja GeForce GTX 950 GPU koji će naoružati MOBA gejmere i dati im prednost u igri

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (NVIDIA)
Više o

MOBA

,

gaming

,

GeForce GTX 950

Za samo tri godine, broj MOBA gejmera se udvostručio na 80 milijuna. Vrijednost eSports industrije je sada procijenjena na 612 milijuna dolara. Godišnje se održava više od 2.100 MOBA turnira. Međunarodno prvenstvo u Dota 2 održano prošlog mjeseca, s nagradnim fondom od 18,4 milijuna dolara, je među najskupljim sportskim događajima na planeti.

MOBA je mainstream. A GTX 950 donosi MOBA gejmerima onu razinu igre kakvu si samo profesionalci mogu priuštiti.

Pobjednik se postaje u djeliću sekunde

Ako igrate zahtjevne igre poput Dota 2, League of Legends i Heroes of the Storm, potrebno je vidjeti i odreagirati na prvu akciju. "Brza reakcija je ključna," izjavio je Alexander "Abaxial" Haibel, glavni trener brazilske eSports momčadi INTZ. "Od velikog značaja je da moj tim igra na sustavima visokih performansi koji to omogućava."

Zbog toga je NVIDIA dizajnirala GPU specijalno namijenjen natjecateljski nastrojenim MOBA igračima. Prošlog mjeseca, na primjer, eSports sportaši su se natjecali za dio multimilijunskog nagradnog fonda na sustavima podržanim specijalno odabranim NVIDIA GeForce GTX GPU-ovima i G-SYNC displejima.

GTX 950 je igrački GPU visokih performansi koji pruža nevjerojatnu razinu odaziva MOBA gejmerima. Pored sirovih performansi, kada koristite GeForce Experience s vašom novom GTX 950 grafičkom karticom, možete optimizirati igru i podesiti sustav za smanjenu latenciju. Riječ je o moćnoj kombinaciji koja gotovo upola smanjuje vrijeme odaziva samo jednim klikom miša na akciju na zaslonu.

Podijelite vašu pobjedu uz pomoć GeForce Experience

MOBA igre su timski sport gdje dijeljenje ima veliki udio u zabavi. Sljedećeg mjeseca stižu i nove značajke GeForce Experience softvera a kod nas ćete imati rani pristup beta verziji koja će dijeljenje vaše pobjede s drugim korisnicima učiniti jednostavnijim i boljim nego ikad do sad.

Dvije bitne novosti: gejmeri će moći snimati i uploadati video materijale na YouTube i emitirati ih na Twitch s jednostavnim pristupom. Pored toga, GameStream Co-op omogućuje gejmerima da streamaju svoju igru preko interneta s prijateljima kako bi je zajedno igrali, baš kao da sjede jedan pored drugog.

Gejming počinje ovdje

Ukoliko vam je potreban novi GPU za igranje najnovijih naslova brže nego na većini moćnih konzola, trebalo bi krenuti od GeForce GTX 950.

Zasnovan na Maxwellu, najnaprednijoj GPU arhitekturi na svijetu, GTX 950 u većini igara pruža trostruko veće performanse u odnosu na naš GeForce GTX 650. Tako možete igrati najnovije igre u 1080p HD rezoluciji na glatkih 60 sličica u sekundi. A uz duplo veću energetsku efikasnost u odnosu na prethodnu generaciju, kartica ostaje hladna i tiha čak i kada se igra zagrije.

Zgrabite svoj GeForce GTX 950 i GeForce Experience i moći ćete snimati, reproducirati i podijeliti svoju igru s prijateljima ili sa svijetom, a sve to putem Twitch.tv samo jednim klikom.

Preporučena maloprodajna cijena GeForce GTX 950 grafičke kartice je 1.450 kuna i dostupna je odmah, diljem svijeta. Krenite odavde

20.08.2015. 16:06:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh