« Hi-tech
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
TKO JE HRABAR?

Najbolje stranice za testiranje vaše inteligencije

Svakodnevno rješavanje malih mentalnih zadataka trebalo bi povećati inteligenciju te pomoći prevenciji od bolesti starenja mozga. A nema boljeg mjesta za takav trening od interneta

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (DeviantArt)
Više o

internet stranice

,

testovi inteligencije

,

mentalni trening

1. lumosity.com

Bogato opremljena stranica nije besplatna. Košta 50 kuna mjesečno, no zato pruža paletu različitih programa i igara za mentalni trening.

2. thatquiz.org

Nudi tisuće jednostavnih, no zaraznih matematičkih problema. Stranica je prvobitno dizajnirana kao izvor materijala za profesore, te je besplatna za korištenje.

3. miniclip.com

Isprobajte sekciju puzli na ovoj stranici prepunoj igara za treniranje moždanih vijuga. Preporuča se ˝Anagrammatic˝ koju možete igrati online s drugim korisnicima.

4. mylanguageexchange.com

Vježbajte nove jezike komunicirajući s izvornim govornicima. Na stranici je registrirano milijun korisnika i 115 jezika. Jednostavno nađite nekoga tko želi učiti hrvatski i počnite razmjenu.

5. brainmetrix.com

Besplatna za korištenje i prepuna linkova na također besplatne igre za mentalni trening. Vratite se u mladost te isprobajte Rubikovu kocku koju možete online modificirati kao pravu.

6. tetrisfriends.com

Neki tvrde kako ne postoje bolja igra za treniranje vaših moždanih vijuga od Tetrisa. Ako ste pobornik ovog stava onda je ovo idealna stranica za vas. Uz izvorne verzije igre sadrži i mnogo varijacija na temu.

7. Kenexa

Ako se želite pripremiti za psihometrijske testove koje mnoge firme koriste pri zapošljavanju, ovdje možete pronaći dobar izvor materijala. Koristite ih online ili skinite u PDF formatu.

8. puzz.com

Provjerite kako stojite s regularnim testovima inteligencije.Stranica sadrži velik izbor, a možete i pratiti svoj napredak.

9. brainarena.com

Sadrži desetke dobro animiranih, jednostavnih za korištenje, zabavnih igara za mentalni trening.

01.02.2010. 11:02:33
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh