« Iza ogledala
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
INVAZIJA?

Najbolje snimke NLO-a u 2014.

Iako je dobar dio godine vijesti zabavljao rover Curiosity svojim snimkama s Marsa, zapravo se radi o godini izuzetno bogatoj snimkama NLO-a

NLO veličine Zemlje kraj Saturnovih prstena
NLO veličine Zemlje kraj Saturnovih prstena (Screenshot YouTube)
Više o

NLO

,

Sunce

,

Mars

,

NASA

,

izvanzemaljci

,

teorije zavjere

,

Saturn

,

soho

,

rover Curiosity

NLO-i su preplavili YouTube u 2014. godini, a vjerojatno je razlog sve raširenija upotreba pametnih telefona s kamerama koji omogućavaju brzu reakciju u trenucima kad niste sigurni što zapravo gledate.

No, osim što je većina mainstream medija počela prilično normalno izvještavati o pojavama NLO-a, prikazujući amaterske snimke u udarnim emisijama bez podsmijeha, ni količina snimki NASA-inih kamera nije ništa manja.

Od svega što je Curiosity snimio na Marsu preko arhivskih snimki iz Area 51 koje su procurile na internet nakon 60 godina u bunkerima, snimkama sa SOHO-a koje pokazuju aktivnosti NLO-a oko Sunca pa sve do snimaka ruskih satelita u blizini Saturna na kojima se jasno vidi NLO veličine Zemlje - iz dana u dan imamo prilike gledati nešto što niti jedna vlada ne želi priznati.

Teorije zavjere više se ni ne mogu zvati tako jer jer najveći dio snimki autentičan (uz uporne pokušaje većih ili manjih majstora CGI-ja da dobiju posao na temelju svojih uradaka), pa je jedino pitanje na koje nam nedostaje odgovor - kada će nam napokon reći što se događa i zašto su izvanzemaljci toliko aktivni.

Ako vam sve ovo zvuči malo previše ufologistički, pogledajte kompilaciju najboljih snimki godine na izmaku pa zaključke donesite sami ...

29.12.2014. 18:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh