« Život
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
SIGURNOST

Najbolja autosjedalica ikad

Gotovo je nemoguće pogrešno montirati, stabilno se i brzo postavlja na sjedalo automobila, dijete se u njemu jednostavno zakopčava i kvalitetno zateže pojasom

Dobre auto sjedalice
Dobre auto sjedalice (Svijet beba)
Više o

djeca

,

automobili

,

sigurnost

,

autosjedalica

Sigurnost i pravo na život dva su osnovna prava svakog djeteta. Jedini način da ga barem djelomično zaštitimo tijekom vožnje u automobilu jest da u vožnji naših najmlađih obavezno koristimo dječje autosjedalice. HAK i njegovi partneri i ove su se godine potrudili doznati koje su najbojje.

Gotovo je nemoguće pogrešno montirati, stabilno se i brzo postavlja na sjedalo automobila, dijete se u njemu jednostavno zakopčava i kvalitetno zateže pojasom te pritom ima mnogo prostora, udobnu poziciju sjedenja i dobar oslonac za noge.

Roditelji ne mogu pogriješiti: autosjedalice sa jastučićem su jednostavne za montiranje. Dijete sjedne, učvrstite jastučić, i to je to. Pojasevi također nisu komplicirani, ali isto tako moraju biti čvrsto stegnuti kako bi se osigurala djetetova sigurnost prilikom vožnje. Roditelji često dopuštaju djeci više slobode u autosjedalici nego što je to potrebno.

Dosad se to činilo nemogućim, no nije pokazao ni jedan nedostatak i stoga je zasluženo ponio titulu najboljeg ovog testa.

22.08.2013. 10:52:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh