« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
DVA DANA DOBRE MUZIKE

Najavljen ovogodišnji T-mobile INmusic festival

Jarun će u lipnju ugostiti tisuće posjetitelja i sjajne bandove

Fotografija vijesti
Više o

T-Mobile

,

inmusic

,

festival

Peto izdanje T-Mobile INmusic festivala, bit će održano 22. i 23. lipnja (utorak i srijeda) na jarunskom Otoku hrvatske mladeži u Zagrebu, a ugostit će više od četrdeset inozemnih i domaćih izvođača. Uz glazbeni program, festival će ponuditi brojne popratne sadržaje, a posebna novost je bogata kamperska ponuda.

T-Mobile INmusic festival ove će godine, u skladu s drugim velikim europskim festivalima, obogatiti svoj sadržaj ponudom šestodnevnog kampa u sklopu kojeg će posjetiteljima na raspolaganju biti niz zanimljivih sadržaja. Kamp će biti smješten na jugozapadnoj strani Velikog jezera, a bit će otvoren za posjetitelje od 19. do 25. lipnja. Kamperi će na raspolaganju imati toplu vodu, wireless internet, trgovinu te mogućnost čuvanja osobnih stvari, punjenja mobitela i laptopa. Uz osnovni sadržaj, kamperi će u šest dana boravka moći uživati i u kupanju, sportu, glazbi, posjetima gradu i zanimljivim lokacijama diljem Hrvatske. Tijekom cijelog boravka u kampu posjetiteljima će biti osiguran glazbeni program na posebnom stageu, a na raspolaganju će im biti svi sadržaji Jaruna - odbojka i rukomet na pijesku, mali nogomet, skate park, rolanje, vožnja biciklima, jedrenje na dasci, veslanje, jahanje, stolni tenis, viseća kuglana, mini golf, badminton i drugi.

Posjetiteljima će biti ponuđeni organizirani izleti na atraktivna odredišta, poput Plitvičkih jezera, dvoraca Hrvatskog Zagorja, raftinga na Mrežnici ili bicikliranja na Samoborskom gorju. Također, kako bi Zagreb živio festival i festival živio Zagreb tijekom šest dana trajanja kampa i za vrijeme festivala diljem grada bit će moguće dobro se zabavljati u Tuborg party zonama. U tijeku je planiranje i realizacija dodatne turističke ponude u sklopu koje bi posjetiteljima bili ponuđeni i organizirani razgledi zanimljivih gradskih lokacija i mogućnost informiranja o popularnim odredištima na hrvatskoj obali, prijevozu i smještaju.

Ostvarivanje navedenog i daljnji razvoj dodatne turističke ponude u sklopu festivala ovise o suradnji s gradom Zagrebom i Turističkom zajednicom grada Zagreba, kao i s drugim turističkim zajednicama i županijama te Ministarstvom turizma Republike Hrvatske. Za razvoj turističkog potencijala festivala posebno je važna podrška grada Zagreba koji ima i najviše koristi od festivala. Podrška grada Zagreba obećana je od strane savjetnika gradonačelnika za kulturu g. Duška Ljuštine. Iako još ništa nije potvrđeno, T-Mobile INmusic festival se nada ispunjavanju obećanja i ostvarivanju uspješne suradnje s gradom. Također, iznimno nam je zadovoljstvo što možemo istaknuti podršku Veleposlanstva SR Njemačke u Zagrebu INmusic festivalu.

T-Mobile INmusic festival svake godine privlači sve veći broj inozemnih posjetitelja te je, u skladu s time, festival započeo surađivati s turističkim agencijama diljem Europe. Dosad su dogovorene suradnje s turističkim agencijama u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Švicarskoj, Austriji, Njemačkoj, Italiji, Mađarskoj i Nizozemskoj, a uz veliki broj gostiju iz tih zemalja, očekuje se i veliki broj posjetitelja iz zemalja regije.

Na ovogodišnjem T-Mobile INmusic festivalu očekuje nas vrhunski glazbeni doživljaj na čak šest pozornica. Tri open air stagea; T-Mobile stage, Sony Ericsson World stage i Tuborg Green stage te tri noćna stagea ponovno će ugostiti velika svjetska glazbena imena, među kojima i prvog potvrđenog izvođača, grupu !!! (Chk Chk Chk). !!! će ove godine održati njima svojstven, energičan live nastup na Sony Ericsson World stageu gdje će publika imati priliku premijerno poslušati nove pjesme s njihovog albuma koji će biti izdan ove godine.

Nakon fenomelnog nastupa na INmusicu 2007. godine, posjetitelji T-Mobile INmusic festivala 2010. imat će priliku ponovno uživati u energičnom nastupu njujorčana !!!. Uskoro se očekuje izlazak njihovog novog albuma, a publika će imati prilike premijerno čuti nove pjesme na ovogodišnjem izdanju festivala na Sony Ericsson World stageu. Ono što nas sigurno očekuje je ono po čemu su !!! najpoznatiji - katarzični live nastup pun energije!

Uz navedeno, T-Mobile INmusic festival nastavlja širiti gastronomsku ponudu, u sklopu koje će i ove godine posjetiteljima na više od deset lokacija ponuditi raznoliku kuhinju, uključujući i autohtone hrvatske proizvode. Festival također namjerava u dodatni sadržaj uključiti i razne edukativne sadržaje te predstavljanje nevladinih udruga.

01.02.2010. 09:16:21
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh