« Film
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
007

Najavili novog Jamesa Bonda - no nešto je tu čudno

A gdje je Daniel Craig?

Hoće li Craig biti Bond po peti put?
Hoće li Craig biti Bond po peti put? (Arhiva)
Više o

James Bond

,

Daniel Craig

Ljubitelji avantura britanskog tajnog agenta organizacije MI6, bit će oduševljeni objavom datuma premijere novog filma o Jamesu Bondu.

Dvadest i peti po redu, novi film o Jamesu Bondu svjetlo dana trebao bi ugledati 8. studenog 2019. godine, prema potvrdama producenata. 

S BBC-a saznajemo da bi scenarij za film trebali napisati Neal Purvis i Robert Wade, ista dva scenarista koja su radila na prethodnih šest filmova, a producirat će ga Michael G. Wilson i Barbara Broccoli. Ime, pak, posljednjeg i upravo najavljenog filma još uvijek nije poznato.

Ono što sa sigurnošću znamo jest da još nije potvrđeno hoćemo li u ulozi poznatog špijuna i zavodnika i po peti puta gledati Daniela Craiga. Glumac još nije potpisao ugovor, no The New York Times prenosi da 'nema sumnje' u to da će Craig prihvatiti ulogu.

Treći po redu Craigov film o Jamesu Bondu, Skyfall, postao je film s najvećom zaradom u Ujedinjenom Kraljevstvu odmah nakon premijere  2012. godine, ali odonda ga je pretekao film Ratovi zvijezda: Sila se budi.

Piše: Andrea Holi
25.07.2017. 12:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh