Metro-portal.hr

objavljeno 25.07.2017. 12:29:00
007

Najavili novog Jamesa Bonda - no nešto je tu čudno

A gdje je Daniel Craig?

Hoće li Craig biti Bond po peti put?
Hoće li Craig biti Bond po peti put? (Arhiva)

Ljubitelji avantura britanskog tajnog agenta organizacije MI6, bit će oduševljeni objavom datuma premijere novog filma o Jamesu Bondu.

Dvadest i peti po redu, novi film o Jamesu Bondu svjetlo dana trebao bi ugledati 8. studenog 2019. godine, prema potvrdama producenata. 

S BBC-a saznajemo da bi scenarij za film trebali napisati Neal Purvis i Robert Wade, ista dva scenarista koja su radila na prethodnih šest filmova, a producirat će ga Michael G. Wilson i Barbara Broccoli. Ime, pak, posljednjeg i upravo najavljenog filma još uvijek nije poznato.

Ono što sa sigurnošću znamo jest da još nije potvrđeno hoćemo li u ulozi poznatog špijuna i zavodnika i po peti puta gledati Daniela Craiga. Glumac još nije potpisao ugovor, no The New York Times prenosi da 'nema sumnje' u to da će Craig prihvatiti ulogu.

Treći po redu Craigov film o Jamesu Bondu, Skyfall, postao je film s najvećom zaradom u Ujedinjenom Kraljevstvu odmah nakon premijere  2012. godine, ali odonda ga je pretekao film Ratovi zvijezda: Sila se budi.

Piše: Andrea Holi
25.07.2017. 12:29:00
http://metro-portal.hr/najavili-novog-jamesa-bonda-no-nesto-je-tu-cudno/106321/