Nagradne igre
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci

Osvojite godišnju pretplatu na Maslinar!

prize image

Metro portal i Kronomedia poklanjaju vam godišnju pretplatu na časopis Maslinar i knjigu Rezidba maslina, nezaobilazan svakom vlasniku pokojeg stabla masline.

Sve što trebate napraviti je odgovoriti na pitanje i lajkajti stranicu Maslinara na Facebooku i ulazite u izvlačenje za dobitnika!

Inače, uredništvo časopisa čini dokazani novinarski tim, a Maslinar je otisnut na vrhunskome papiru i donosi 100 stranica punih maslinarima zanimljivoga štiva. 

Maslinar je, kako mu i naziv govori, namijenjen prije svega maslinarima i uljarima i kako u uvodniku prvoga broja kaže njegova urednica, za njih će se boriti sasvim pristrano. Glavna urednica Maslinara je Mila Bulimbašić-Botteri koja ima dugogodišnje iskustvo u uređivanju i pisanju za medije vezane uz maslinarstvo i uljarstvo.

Voditelj projekta je Leopold Botteri, jedan od prvih autora na području maslinarstva i jedan od vodećih promotora maslinovoga ulja u Hrvatskoj.   

Za sve koji se odluče pretplatiti na časopis Maslinar - posebna pogodnost, najvažniji priručnik o Rezidbi maslina, Dobroslava Elezovića stiže na kućnu adresu za samo devet kuna.

Nagradno pitanje

Maslinar se radi u kojem gradu ...

Dragi čitatelju/čitateljice - samo registrirani čitatelji mogu sudjelovati!

Molimo prijavite se ili registrirajte na portalu s ispravnim podacima o adresi i e-mailu, kako bismo u slučaju da ste dobitnik/ca, Vaš poklon ili obavijest o mjestu preuzimanja poklona mogli poslati na pravu adresu. Zahvaljujemo!

skrolaj na vrh