Nagradne igre
objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci

Na Blizanke i 55. rođendan DKD-a IDE:

prize image

Dječje kazalište Dubrava odlučilo je svoj 55. rođendan proslaviti u nedjelju 16. svibnja u 18 sati svojom najnagrađivanijom predstavom BLIZANKE kojom se ujedno zatvara sezona nedjeljnih predstava za građanstvo sve do jeseni.

16. svibnja obilježit će se i Međunarodni dan obitelji pa će svaka obitelj s četiri člana i više dobiti jednu ulaznicu, poklon paket sponzora Hlapića i TOZ-a, a nakon predstave roditelji i djeca moći će se zabaviti u nekoj od zanimljivih radionica.

Dobitnik: Vesna Ožanić Šinkovec

Osvojene ulaznice podižete na blagajni kazališta pola sata prije predstave.

DKD

Za one koji ne znaju, Dječje kazalište Dubrava osnovano je davne 1955. godine pod nazivom Dječje kazalište Donji grad u Savskoj cesti 19 u Zagrebu. Osnivač kazališta i njegov prvi umjetnički voditelj bio je Mladen Širola. Nekoliko godina kasnije kazalište mijenja naziv u Dječje kazalište Centar i seli se u nove prostorije u Vodnikovoj  ulici 4 u Zagrebu.

Kazalište je od samih početaka bilo vođeno entuzijazmom samih osnivača i njihovih nasljednika, a okupljalo je djecu Zagreba i okolice od 4 godine nadalje u dramskim, glazbenim i plesnim tečajevima. Nakon nekoliko godina borbe i loših uvjeta rada Dječje kazalište Centar u Vodnikovoj dobilo je 5. studenog 1970. novouređenu dvoranu. Nažalost, ta dvorana 1974. izgara u požaru i kazalište ostaje bez doma. Zahvaljujući ravnatelju tadašnjeg Doma kulture Dubrava, Dječje kazalište Centar odlazi 1976. godine u Dubravu i mijenja ime u Dječje kazalište Dubrava koje je zadržalo do današnjih dana. DKD djeluje u sklopu Narodnog sveučilišta Dubrava.

Ulaznice za predstave možete rezervirati na kazaliste@ns-dubrava.hr ili na telefone 01/2050 043, 2050 038. Rezervirane ulaznice podižu se na dan izvedbe, u nedjelju od 17,00 do 17,30 sati. Cijena ulaznice je 25 kuna. Blagajna je otvorena 1 sat prije početka predstave.

Nagradno pitanje

Koje godine je osnovano Dječje kazalište Dubrava?

Dragi čitatelju/čitateljice - samo registrirani čitatelji mogu sudjelovati!

Molimo prijavite se ili registrirajte na portalu s ispravnim podacima o adresi i e-mailu, kako bismo u slučaju da ste dobitnik/ca, Vaš poklon ili obavijest o mjestu preuzimanja poklona mogli poslati na pravu adresu. Zahvaljujemo!

skrolaj na vrh