« Fun
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
(ANTI)REKLAMA

Nadan Vidošević i zamućena jaja

'Kad Nadan muti jaja' najnovija je kampanjska web antireklama koja se uvukla među hrvatske surfere

(kadnadanmuti.com)
Više o

Nadan Vidošević

,

predizborna kampanja

,

Kad Nadan muti jaja

,

antireklama

Bilo koji tip izbora u bilo kojoj državi ima i svoju virtualnu bojišnicu. Iznimka naravno nije niti Hrvatska u kojoj broadbandirani politički aktivizam, s lijeva, desna i iz raznih drugih centara ima sasvim solidnu povijest.

Kako su predsjednički izbori pred nama, a kampanja u punom jeku bespuća weba preplavljena su reklamama, antireklamama, istinama, neistinama i propagandama svih vrsta.

Iako se u toj poplavi informacija zaista mali broj može smatrati zabavnim, a još manji vjerodostojnim, neke od njih ipak, nebitno da li zbog zabave ili informacija, zapinju za oko.

Jedna od takvih novootkrivenih virtualnih lokacija koja se na hrvatskom web prostoru pojavila kroz Google Adds je i blog 'Kad Nadan muti jaja' (proudly powered by WordPress).

Uz zabavan dizajn s pokojim dolarom u letu, malo polupanih jaja te dobrom '(Kr)Obama09' forom, blog nudi informacije među kojima su biografija Nadana Vidoševića, popis njegove imovine, politički putevi kojima je kročio kroz povijest i drugo. Tko iza ovog wed uratka stoji nije poznato, ali pažljivom čitatelju vjerojatno će na pamet pasti nekoliko kandidata.

Da ne duljimo, klik ovdje i tamo ste.

05.12.2009. 13:45:56
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh