« Fun
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
BEZ CO2

Besplatan seks za sudionike summita o klimi

Članice Udruge za zaštitu radnica u seksualnoj industriji besplatnim uslugama prosvjedovat će protiv diskriminacije koju prema njima vrše vlasti

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Deviantart)
Više o

summit u Kopenhagenu

,

danske prostitutke

,

besplatan seks

,

Susanne Moeller

Prostituke iz jedne danske udruge ponudit će besplatno svoje usluge sudionicima susreta na vrhu o klimi koji se održava u Kopenhagenu. No, ne radi se o znaku dobre volje nego o prosvjedu protiv nastojanja gradske uprave da suzbije prostituciju, izjavila je u subotu čelnica udruge.

Gradska vlast u Kopenhagenu raspodijelila je po gradskim vijećnicama razglednice u kojima pozivaju da se ne koriste usluge prostitutki, što je izazvalo gnjev "prijateljica noći" čija djelatnost nije protuzakonita u Danskoj.

"Svi izaslanici koji dolaze u Kopenhagen na summit o klimi moći će te razglednice iskoristiti kao način plaćanja, nakon predaje zahtjeva putem naše internetske stranice", rekla je Susanne Moeller, predsjednica Udruge za zaštitu radnica u seksualnoj industriji koja okuplja osamdesetak žena.

"Ponuda vrijedi tijekom čitavog trajanja summita. Ne očekujemo navalu sudionika summita, ali želimo izraziti nezadovoljstvo protiv takva postupanja prema nama koji smatramo diskriminacijom", rekla je Moeller. (hina/metro-portal)

05.12.2009. 17:12:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh