« Hi-tech
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
ČESTITKE

Nabava.net obilježava 12. godinu postojanja novim logotipom i sloganom

S par klikova posjetitelji mogu pronaći proizvode koji ih zanimaju, kao i to gdje ih mogu kupiti po najnižim cijenama

Sretan rođendan!
Sretan rođendan! (nabava.net)
Više o

internet

,

nabava.net

,

najjeftinije

Internet stranice Nabava.net (http://www.nabava.net) danas slave 12. godinu postojanja, a tu obljetnicu obilježavamo malim rebranding-om u vidu novog logotipa i slogana.
Naš novi slogan, za koji mislimo da dobro opisuje svrhu naših stranica glasi "Gdje pametna kupnja započinje", a uz novi logotip nadamo se da će stranice biti još prepoznatljivije širem krugu posjetitelja.

Nabava.net su specijalizirane stranice koje od 2001. godine na jednom mjestu prikazuju ponudu proizvoda na hrvatskom tržištu s ciljem da kroz sveobuhvatni komparativni prikaz ponude olakšaju ljudima kupnju.

Omogućavaju napredno uspoređivanje, pregledavanje i pretraživanje artikala velikog 
broja trgovina. S par klikova posjetitelji mogu pronaći proizvode koji ih zanimaju, kao i to gdje ih mogu kupiti po najnižim cijenama. Uzimajući u obzir trenutnu ekonomsku situaciju vjerujemo da smo iznimno koristan servis građanima Hrvatske.

Trenutno stranice pretražuju preko 300 tisuća artikala čije se cijene osvježavaju više puta dnevno, prikazuju proizvode od preko 440 proizvođača raspoređenih u preko 215 kategorija. U proteklom periodu dosta smo radili na povećanju spektra ponude koji prikazujemo na stranicama pa tako odnedavno uz kompletno popunjene kućanske aparate prikazujemo i opremu za djecu i bebe, a u planu je daljnje širenje kategorija koje pokrivamo.

30.04.2013. 06:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh