« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
SVI ZA HAITI

Na splitskom koncertu za Haiti prikupljeno više od milijun kuna

Nastupili su Oliver, Giboni, Thompson, Ratomir Kliškić, Vinko Coce, Jelena Rozga i drugi

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Split

,

Spaladium Arena

,

humanitarni koncert Split

,

Haiti pomoć

Na dobrotvornom koncertu "Svi za Haiti", koji je u srijedu navečer održan u splitskoj Spaladium areni i telefonskim pozivima prikupljeno je milijun i 76 tisuća kuna za pomoć Haitiju koji je nedavno stradao u razornom potresu, objavljeno je nakon koncerta.

Ovaj dobrotovorni koncert organizirali su Zajednica Udruga HVIDR-a Županije splitsko-dalmatinske i Hrvatski Crveni križ. Pred oko 14.000 posjetitelja u Spaladium areni na ovom su dobrotvornom koncertu nastupili poznati pjevači, među ostalim:

Oliver Dragojević, Zlatan Stipišić-Giboni, Marko Perković Thompson, Ratomir Kliškić, Vinko Coce, Jelena Rozga, Giuliano, Klapa "Sveti Juraj" Hrvatske ratne mornarice, Klapa "Iskon". Tedi Spalato, Tiho Orlić, Grupa "Viva" i drugi.

Pjevač Zlatan Stipišić-Giboni, koji je i UNICEF-ov ambasador dobre volje, izjavio je kako mu je drago da "u Hrvatskoj postoji svijest za pomoć ljudima koje ne znamo".

Predsjednik HVIDR-e Splitsko-dalmatinske županije Kristijan Petric je rekao kako se "HVIDR-a, kao stradalnička udruga, odlučila organizirati ovaj dobrotvorni koncert jer želi pomoći stradalima na Haitiju". (hina/metro-portal)

11.02.2010. 07:02:10
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh