« Život
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
TKO ĆE TO POTROŠIT'

Na lutriji Euro Millions očekuje se dobitak od rekordnih 132 mil. eura

Izgledi za dobitak su jedan naprema 116 milijuna za svakog pojedinog igrača, a dosadašnji rekordni dobitak drži Britanac koji je osvojio 129 milijuna eura

Fotografija vijesti
Više o

Euro Millions

,

igre na sreću

Ukoliko se u utorak navečer na lutriji Euro Millions izvuče dobitak od 132 milijuna eura, bit će time oboren povijesni rekord zarade na europskoj lutriji koji je do sada držao jedan Britanac s osvojenih 129 milijuna eura.

U tu bi svrhu jedan jedini igrač morao prekrižiti sedam točnih brojeva na svojem listiću. Izgledi su jedan naprema 116.531.800 za svakog pojedinog igrača da prekriži sedam točnih brojeva u dvije skupine (pet brojeva odabire se od 50 te dva sa zvjezdicom od 11).

Dobitak od 132 milijuna eura četvrti je najveći dobitak otkad je igra osmišljena, tvrdi specijalizirana stranica Loterie Plus, a prenosi Hina.

Osnovan prije sedam godina Euro Millions okuplja deset lutrija iz devet zemalja (Francuska, Španjolska, Velika Britanija, Luksemburg, Belgija, Švicarska s dvije lutrije, Portugal, Irska, Austrija). Od 10. svibnja, Euro Millions ima dva izvlačenja tjedno.

Euro Millions počinje jackpotom od 15 milijuna (osim u slučaju iznimnog događaja s dobitkom od 100 milijuna), raste sa svakim izvlačenjem, ako nije izvučen, do praga od 185 milijuna.

27.06.2011. 11:41:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh