« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
VINSKI SAJAM

Na londonskom sajmu 20 hrvatskih proizvođača vina

Zadnji dan sajma, 20. svibnja na predavanju "Masterclass" posjetiteljima će se predstaviti Hrvatska kao vinska regija

Londonski sajam London Wine Fair Hrvatska gospodarska komora
Londonski sajam London Wine Fair Hrvatska gospodarska komora (Arhiva)
Više o

vino

,

hrvatski vinari

,

uhićen Ivo Sanader

Na londonskom sajmu vina "London wine fair", od 18. do 20. svibnja, predstavljaju se i najbolja hrvatska vina i vinari, izvijestili su danas iz Hrvatske gospodarske komore.

Na 117 četvornih metara zajedno izlaže više od 20 hrvatskih tvrtki, odnosno proizvođača vina, navode iz HGK u priopćenju o predstavljanju hrvatskih vina i vinara u organizaciji Sektora za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo i Sektora trgovine Hrvatske gospodarske komore te u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja.

Zadnji dan sajma, 20. svibnja na predavanju "Masterclass" posjetiteljima će se predstaviti Hrvatska kao vinska regija, navodi se u priopćenju HGK i ističe kako sama organizacija "Masterclassa" te činjenica da se Hrvatska predstavlja zajedno s ostalim svjetskim poznatim vinskim regijama koje također održavaju predavanja, kao što su Španjolska, Bordeaux i Italija, predstavljaju veliki uspjeh.

"London wine fair" vodeći je međunarodni sajam vina na kojem se tradicionalno susreću posjetitelji te vodeći svjetski proizvođači i distributeri, a izlagači predstavljaju kompletan pregled svjetskog tržišta.(hina/metro-portal)

18.05.2010. 12:34:35
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh