« Hrvatska
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
PROMETNI VIKEND

Na hrvatskim cestama gužve u svim smjerovima

Na Lučkom je kolona od 3 kilometra, a usporeno se vozi i ispred Sv. Roka u smjeru Zagreba

Fotografija vijesti
Više o

A1

,

tunel Sv. Rok

,

gužve na cesti

,

kolone na cestama

,

gust promet

HAK je objavio izvješće o stanju na cestama ovog prometnog vikenda kad veliki broj Hrvatskih građana završava s godišnjij odmorom. Gužvi međutim ima i u smjeru mora.

Na autocesti A 1 (Zagreb-Split), zbog prometnih nesreća, vozi se usporeno u kolonama pred tunelom Sveti Rok u smjeru Zagreba, te kraj odmorišta Ličko Lešće (153 km) između Perušića i Otočca, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Vrlo je gust promet između Zagreba i Bosiljeva u oba smjera, pred naplatom Lučko kolona je oko tri kilometra, a vozačima se savjetuje da koriste izlaz Demerje gdje se cestarina plaća karticama i ENC uređajem.

Kolona je na Istarskom ipsilonu prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija oko osam kilometara, a prema tunelu Učka oko jedan kilometar.

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti, a kraći su zastoji mogući pred naplatnim postajama, te duž Jadranske magistrale (D 8) i Istarskog ipsilona kraj turističkih središta. Vozače molimo za strpljenje.

Zbog prometne nesreće zatvorena je državna cesta D 43 Bjelovar - Đurđevac, između mjesta Hampovica i Rakitnica. Obilazak je preko Virja i Babotoka.

Pojačan je promet osobnih vozila u oba smjera na graničnim prijelazima Kaštel, Pasjak, Karasovići, Bregana, Stara Gradiška, Mali Prolog i Macelj, te izlazak na Rupi.

Promet je pojačan i u trajektnim pristaništima i lukama posebice prema Rabu, Pagu i Cresu, izvješćuje HAK.

27.08.2011. 14:14:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh