« Hi-tech
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
HANGAR 18

My Tab M71B 3G - tablet s Mireo navigacijom

Odličan 7-inčni tablet s podrškom za dual SIM telefoniju, 3G mobilni internet s uključenom Mireo Don't Panic cestovnom navigacijom

Odličan tablet s navigacijom
Odličan tablet s navigacijom (Hangar 18)
Više o

Hangar 18

,

My Tab M71B 3G

,

Mireo Don't Panic

My Tab M71B 3G iz Hangara 18 je odličan Android tablet ekrana 7 inča koji uključuje podršku za dual SIM telefoniju, 3G mobilni internet i Mireo Don't Panic cestovnu navigaciju.

Kad se pitamo koje veličine mogu biti telefoni, sigurno nismo mislilli da će i tableti ove veličine dolaziti s mogućnošću stavljanja čak dvije SIM kartice i 3G internetom, no Hangar 18 je očito dobro osluhnuo potrebe tržišta.

Standardno kvalitetno izrađeno kućište od brušenog aluminija daje tabletu onaj dobar osjećaj ležanja u ruci i sigurnosti koja se traži, a TFT LCD rezolucije 600x1024 pixela omogućava jasnu i dobru sliku punu detalja i bogatih boja.

Na desnoj strani uređaja nalaze se tipke za glasnoću i paljenje/gašenje uređaja i/ili ekrana, dok je lijeva strana potpuno slobodna, kao i donji rub. S gornje strane naći ćete microUSB port za punjenje i sinkronizaciju s računalom, kao i izlaz za slušalice.

Gornji dio stražnje strane napravljen je od plastike i odvojiv je, a ispod njega nalaze se utori za dvije SIM kartice i microSD karticu, zvučnik i kamera od 2 MP, dok je na prednjoj strani 0.3 MP kamera za video pozive.

Što se tiče softvera, perjanica ovog tableta je Mireo Don't Panic cestovna navigacija s kartama Hrvatske i zemalja bivše Jugoslavije. Radi se o plaćenoj aplikaciji, pa je potrebno samo kroz aplikaciju preuzeti glasovne upute.

Sve u svemu, nakon što smo ga koristili, možemo reći da se radi o tabletu koji za izuzetno povoljnu cijenu nudi jako puno - hardverski je sposoban vrtiti fullHD filmove, zvuk je prilično dobar, sučelje Androida 4.2.2. je intuitivno i lagano za korištenje, a navigacija je veliki, veliki plus. 

Kad se svemu doda činjenica da zapravo u svakom trenutku sa sobom imate i rezervni mobitel, slika postaje još jasnija - palac gore i preporuka za kupnju.

Specifikacije:

EKRAN 7" 1024x768 px
CPU MTK 8312 1.3 Ghz Dual Core
RAM 512 MB
FLASH 4 GB
KAMERA prednja 0,3 mpx, stražnja 2 mpx
ANDROID Android 4.2
BATERIJA 2500 mAh
OSTALO G sensor, 3G,BT,GPS; Wi-fi. Značajka ovog tableta svakako je predinstalirana Mireo Navigacija sa kartama HRV, SLO, BIH, SRB. Audio: MP3, WMA, MP2, OGG, AAC, Video formati: AVI, RM, MKV,MOV, Foto formati: JPG, JPEG, GIF,BMP,PNG

15.07.2014. 07:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh