« Seks
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
OPA!

Muški seks roboti s bioničkim penisima ove bi godine mogli ući u prodaju

Matt McMullen, direkto tvrtke Realbotix, tvrdi kako će uskoro sve biti spremno za puštanje robota s umjetnom inteligencijom u prodaju.

Hmmm... bi li ga isprobali?
Hmmm... bi li ga isprobali? (Pixabay)
Više o

seks

,

seks robot

,

muški robot

,

bionički penis

Nakon što je prošle godine u prodaju puštena Harmony, prvi ženski interaktivni robot na svijetu, vrijeme je i za mušku verziju. Još uvijek nije imenovana no njezine specifikacije trebale bi biti slične Harmonynima. Osim toga, imat će bionički penis - u kojemu je upravo i poanta.

Muški robot moći će se kupiti u svom oblicima i veličinama, kako navodi McMullen, jer samo je nebo granica.

On se već 20 godina bavi proizvodnjom seks lutaka, a njegova tvrtka već prodaje muške lutke rađene po mjeri i prema zahtjevima kupaca. Za manje od 10 000 dolara može se nabaviti muška lutka za seks u svim bojama kože, penisom koji se može skinuti i pročvrstiti, a može biti bilo koje veličine, s vlasuljom, bojom očiju po ozboru i ostalim zanimljivim dodacima (poput vilenjačkih ušiju).

Na službenim stranicama Realbotixa navedene su detaljne karakteristike lutke Harmony, koja je predstavljala pravu revoluciju zbog mogućnosti da mijenja ekspresije lica, trepće očima i pomiče glavom i ustima u skladu sa zvukovima koje proizvodi. Umjetna inteligencija nalazi se isključivo u glavi lutke, pa u vezi s muškom lutkom još nije specificirano hoće li se ona nalaziti i u biotičkom penisu.

Harmony je kombinacija lutke najveće kvalitete i najnaprednijih robotskih komponenti koji su stvoreni da u kombinaciji s umjetnom inteligencijom pružaju najveći mogući užitak. Nedvojbeno će isto biti i s njezinom muškom verzijom.

Pa tko voli, nek' izvoli.

Piše: Andrea Holi
02.02.2018. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh